Lupu & Partners vor fi parteneri la Forumul Medierii, ediția a II-a.

BUCURESTI - 20 martie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Industrie

Lupu & Partners anunță participarea și parteneriatul la Forumul Medierii, ediția a II-a, eveniment care se va desfășura la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanți, Nr. 50B), în data de 25 Martie 2014 (marți).

logo lupupartners

logo lupupartners

Pe data de 25 Martie 2014, va avea loc Forumul Medierii, ediția a II-a. Evenimentul se va desfășura la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanți, Nr. 50B). Acest eveniment are scopul de a prezenta beneficiile companiilor şi instituţiilor de stat care au apelat şi apelează la serviciile mediatorilor, ţinând cont de experienţa ultimilor doi ani.

            Forumul Medierii îşi propune să evalueze această piaţă aflată în plină dezvoltare şi să identifice principalele probleme cu care se confruntă mediatorii.

            Evenimentul are ca principal obiectiv promovarea medierii în rândul mediului de afaceri şi conştientizarea avantajelor pe care această instituţie le oferă. Oficiali ai actualului Executiv, cei mai importanţi reprezentanţi ai profesiei de mediator , lideri ai asociaţiilor reprezentative ale mediului de business, oameni de afaceri, bancheri şi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ superior care au programe educaţionale dedicate mediatorilor vin să prezinte şi să analizeze cele mai eficiente căi prin care medierea poate ajuta mediul de afaceri să funcţioneze eficient.

            Temele de discuție vor fi din domenii precum: domenii de business în care medierea are success (medierea în afaceri şi organizaţii, medierea în cazul litigiilor de muncă, medierea în sănătate, medierea în Sport, medierea în speţele bancare şi în dosarele de asigurări, medierea în Dreptul Penal al Afacerilor), surse de finanţare pentru dezvoltarea activităţii mediatorilor (investiția necesară pentru dezvoltarea unui birou/a unei societăți civile profesionale de mediatori), implementarea Directivei 2013/11/UE a Parlamentului European şi a Consiliului (Directiva SAL) privind soluţionarea alternativă a litigiilor în materie de consum, care intră în vigoare din iulie 2015.

            Audiența va fi formată din Manageri de companii private şi de stat (în special cele de utilităţi), Directori juridici din bănci, Societăţi de asigurări, Firme de leasing, Directori de HR ai unora dintre cele mai importante companii de pe piaţa românească, reprezentanţi ai instituţiilor publice, mediatori, avocaţi, judecători, mass-media.

 

Despre Lupu & Partners

Despre Lupu & Partners

Echipa Lupu & Partners este formată dintr-un nucleu echilibrat de avocaţi incluzând atât avocaţi cu o experienţă indelungată, cât şi avocaţi tineri, cu toţii având o abordare flexibilă, o reacţie promptă şi eficientă.

Biroul de Mediere Bucureşti Lupu & Partners, are experienţă în domeniul dreptului familiei (divorţ, partaj, încredinţare minor, program vizitare, răpire internațională), dreptului comercial (toate tipurile de conflicte), dreptului civil (succesiuni, granituire, revendicare, pretenţii, evacuare, partaje, obligaţia de a face), dreptului penal, infracţiuni la plângere prealabilă (lovire, vătămare corporală, furt între soţi, abuz de încredere, violare de domiciliu, tulburare de posesie, abandon de familie), răspunderii profesionale (malpraxis), litigiilor de muncă, protecţiei consumatorului, protecţiei intelectuale, educaţiei şi învăţământului, protecţiei mediului, turismului etc., precum și o echipă de mediatori cu vechime şi rezultate deosebite în domeniul medierii.

Mai multe informații găsiți pe www.lupupartners.ro