LUSH a lansat Emotional Brilliance, machiaj natural in culori fresh!

BUCURESTI - 30 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, HoReCa

LUSH a lansat Emotional Brilliance, gama de machiaj natural in culori fresh, ce include ruj de buze, fard, tus, rimel si fonduri de ten, produse naturale in culori fresh, care iti permit sa-ti exprimi cat mai bine personalitatea.

Lush Cosmetics

Lush Cosmetics

Emotional Brilliance este un nou concept LUSH ce include produse multifunctionale, intr-o varietate larga de culori, ce garanteaza un look spectaculos. Noua gama LUSH ofera ruj de buze natural, fard natural, tus narural, rimel natural si fonduri de ten naturale, cosmetice create manual, cu cele mai proaspete ingrediente.

Produsele de machiaj LUSH Emotional Brilliance, nu contin parfum sau ingrediente puternic parfumate care ar putea irita pielea. Baza lor este un amestec de ceara de trandafiri si cadelila, iar fiecare produs din gama de machiaj LUSH include si ulei de jojoba pentru hidratarea pielii si fixarea machiajului. Pretul noilor produse de machiaj natural de la LUSH este de 75 lei/buc.

Intr-o paleta larga de culori, machiajul natural LUSH iti permite sa te exprimi natural, in functie de personalitate, nu de anotimp, pentru un look unic.

Conceptul LUSH: Fresh Handmade Cosmetics


Sub deviza "Fresh Handmade Cosmetics", LUSH ofera cosmetice naturale, bio, organice, vegan pentru ingrijire completa. Gama Lush include produse pentru ingrijirea parului, atat in forma lichida, dar mai ales minunate batoane solide de sampon si balsam sau Henna, nuantator natural. Nu puteau fi omise produsele pentru ingrijirea pielii, printre care se numara apetisantele exfoliante pentru corp, batoanele de masaj sub diverse forme si arome ispititoare ba chiar si chiar deodorante bio. In completare, Lush a dezvoltat cea mai unica colectie de produse pentru baie si dus, cu bombe apetisante si jeleuri jucause, pline de ingrediente proaspete din fructe, plante si flori. Oferta LUSH include si parfumuri, produse pentru barbati, alaturi de produse retro si cadouri naturale.

Despre Lush Fresh Handmade Cosmetics

Produsele LUSH sunt disponibile in cele trei magazine din Bucuresti - Mario Plaza (Calea Dorobanti, nr. 172), Mall AFI Palace Cotroceni (Bd-ul Vasile Milea, nr. 4-6), Centrul Vechi (Str. Franceza nr. 46-48) - si pe site-ul LUSH.ro, ce ofera promotii online regulate si Baneasa Shopping City ( sos. Bucuresti - Ploiesti, nr. 42D, etaj 1).

Nume: LUSH COSMETICS
Email: lush@lush.ro
Telefon: 0760.698.801

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lush-fresh-handmade-cosmetics/lush-a-lansat-emotional-brilliance-machiaj-natural-in-culori-fresh