Festivalul cârnaților de pleșcoi revine in forța, iar LUXURIA TRAVEL este partenerul oficial de turism

BUCURESTI - 12 septembrie 2023

Comunicat tip General in Turism

Vă anunțăm cu mare bucurie revenirea evenimentului tradițional și adorat de iubitorii de bunătăți românești: Festivalul Cârnaților de Pleșcoi! Această experiență culinară și culturală unică se va desfășura în perioada 30 Septembrie - 01 Octombrie 2023, iar agentia de turism Luxuria Travel este mândră să fie partenerul oficial de turism al acestui eveniment de neratat. Festivalul este organizat cu sprijinul și eforturile susținute ale Consiliului Județean Buzău, Asociației "Ținutul Buzăului", Primăriei Berca și Băcănia lu’ Nea Ticu.
Festivalul Cârnaților de Pleșcoi aduce în prim plan tradiția și gustul autentic al renumitilor Cârnaţi de Pleşcoi, produs românesc recunoscut şi protejat în Uniunea Europeană. Este o ocazie perfectă pentru vizitatori să se bucure de gusturi autentice și de activități culturale. Evenimentul include o varietate de standuri cu produse locale, demonstrații de artizanat și muzică tradițională.

FESTIVALUL  CÂRNAȚILOR  DE  PLEȘCOI  REVINE  ÎN  FORȚĂ,  IAR LUXURIA TRAVEL ESTE PARTENERUL OFICIAL DE TURISM

Cu un program bogat și variat, evenimentul își propune să promoveze tradiția și autenticitatea Cârnaților de Pleșcoi, unul dintre cele mai apreciate produse din patrimoniul culinar românesc.

Programul Festivalului Cârnaților de Pleșcoi va include activități precum: 

Ateliere pentru Copii - "Tradiția Merge Mai Departe"

Degustare de Produse Tradiționale - "Degustă Geoparcul" Museum Bus

Meșteri Populari Ateliere de Olărit

Activități pentru Copii la Geogate - "Laboratorul Umblător" Photo Corner Tradițional

Stand de Promovare Turistică Demonstrații Dansuri Populare

Sâmbătă, programul se va îmbogăți cu prezența Ansamblului "Dragăicuțele" din Buzău, Ansamblului "Plaiurile Mioriței" din Buzău, și concerte susținute de Oana Radu și Igor Cuciuc din Moldova.

Duminică, evenimentul va continua cu Ansamblul "Plaiurile Mioriței" din Buzău, iar pe scenă vor urca artiști precum Neagu Zamfir, Alexandra Panaete și Taraful Ionel Tudorache.

Luxuria Travel, o agenție de turism cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de excursii la festivaluri, se mândrește să fie partenerul oficial de turism al Festivalului Cârnaților de Pleșcoi. Cu o pasiune pentru tradiția și cultura românească, Luxuria Travel încurajează vizitatorii să se alăture acestei experiențe unice, descoperind autenticitatea gastronomiei românești și tradițiile populare.

"Cu o echipă pasionată de domeniul turismului, am organizat excursii la numeroase festivaluri din România, cum ar fi excursiile la Festivalul Borșului Lipovenesc de la Jurilovca, la Răvășitul Oilor la Bran, la Târgul Mierii de la Câmpina, la Festivalul etno gastronomic “Zilele Dovleacului ” în Buzău, la Festivalul peștelui la Cheia "Târgu’ lu’ pește", oferind servicii de turism și experiențe memorabile participanților noștri."

Suntem încântați să fim partenerii oficiali de turism ai Festivalului Cârnaților de Pleșcoi. Acest festival reprezintă esența culturii și gastronomiei românești, și suntem dedicați să oferim participanților noștri din Bucurestri și împrejurimi cele mai autentice și pline de viață experiențe" a declarat Dan Cîrlova, manager și proprietar al agenției de turism Luxuria Travel.

"Turismul festivalier este în creștere, iar România are o bogată tradiție gastronomică care trebuie să fie sărbătorită și promovată atât în țară cât și în străinătate. Suntem mândri să oferim bucureștenilor și celor din împrejurimi ocazia de a vedea și de a gusta produsele tradiționale românești în cadrul excursiei noastre la Festivalului Cârnaților de Pleșcoi, ce include și vizită la Vulcanii Noroioși. Festivalurile culinare au devenit tot mai populare în România și suntem bucuroși să vedem cum interesul pentru tradiția culinară locală crește. Suntem nerăbdători să împărtășim bucuria și gusturile autentice ale acestui festival cu vizitatorii noștri" a declarat Valentin Avram, director de marketing și dezvoltare al agenției de turism Luxuria Travel.

Despre Luxuria Travel

DESPRE AGENȚIA DE TURISM LUXURIA TRAVEL
Luxuria Travel este o agenție de turism specializată în organizarea de excursii și circuite turistice atât în țară, cât și în străinătate. Agenția se remarcă prin ofertele sale variate, care cuprind o gamă largă de experiențe de călătorie, de la aventuri culturale și gastronomice până la explorarea unor destinații naturale deosebite. Cu o echipă dedicată și pasionată de călătorii, Luxuria Travel oferă servicii de calitate, ghidaj profesionist și se angajează să ofere clienților săi oportunități memorabile de a descoperi și experimenta lumea. Agenția promovează tradițiile culinare și culturale românești prin excursii la evenimente speciale precum Festivalul Cârnaților de Pleșcoi și se implică activ în dezvoltarea turismului festivalier în România, urmărind să ofere vizitatorilor acces la autenticitatea și bogăția tradițiilor locale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/luxuria-travel/festivalul-carna-ilor-de-ple-coi-revine-in-for-a-iar-luxuria-travel-este-partenerul-oficial-de-turism