Luxury International - o agentie de elita pe piata imobiliara din Romania

BUCURESTI - 29 octombrie 2009

Comunicat tip General in Industrie

Luxury International oferă servicii de consultanţă în sfera afacerilor imobiliare, inclusiv soluţii imobiliare la standarde internaţionale, răspunzând solicitărilor clasei superioare de cumpărători, categorie specială de consumatori în România.

Luxury International - o agentie de elita pe piata imobiliara din Romania

Luxury International este o agenţie cu experienţă în domeniu care poate oferi oricărui client o soluţie.

„ Facem tot posibilul pentru a fi cei mai buni, fie că este vorba despre oferte rezidenţiale, birouri, spaţii comerciale / industriale sau diferite proiecte imobiliare. Oferim clienţilor noştri cea mai bună variantă pentru banii investiţi, pentru că abordăm orice oportunitate imobiliară ca o adevărată investiţie, o investiţie în care clienţii noştri au satisfacţia alegerilor bine făcute ”, a afirmat Ştefan Niţă, Luxury International Agency Director .

Lansată din dorinţa, dar şi necesitatea de a veni în sprijinul clienţilor interesaţi de segmentul imobiliar de lux, agenţia oferă un pachet complet de servicii în domeniu, dezvoltând o strategie de abordare a potenţialilor cumpărători – investitori străini, angajaţi ai unor companii multinaţionale, oameni de afaceri - la cel mai înalt nivel.

Despre WHS IMOBILIARE CONSULTING SRL

Luxury International este o companie care încă de la început s-a impus pe piaţa de real estate a Capitalei, prin targetul de public pe care îl abordează. Un public consumator de luxury level, exigent şi atent la nevoile sale şi starea de comfort pe care şi-o doreşte.
Bvd Unirii, nr. 76, sector 3 Bucuresti
office@luxuryinternational.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/luxury-international-consulting/luxury-international-o-agentie-de-elita-pe-piata-imobiliara-din-romania