Lansare MarelePescar.ro - cel mai complet magazin online cu articole de pescuit.

BUCURESTI - 31 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, IT&C, Sport, Turism

Odata cu lansarea magazinului online de pescuit, MarelePescar.ro ofera acum si mai multe beneficii clientilor sai, care pot comanda articole de pescuit la orice ora, din orice locatie.

MarelePescar.ro - Magazin online cu articole de pescuit

MarelePescar.ro - Magazin online cu articole de pescuit

 Am facut eforturi considerabile pentru a permite utilizatorilor sa ajunga la articolele de pescuit dorite cu maxim 3 click-uri. 

Cristian Necula, Managing Partner MarelePescar.ro

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, iar la comenzile de peste 200 lei transportul este gratuit.

De asemenea, accesand pagina speciala cu promotii la articole de pescuit, clientii pot beneficia de o gama diversificata de reduceri de pret de pana la 70%.

 

Portofoliul de produse.

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, MarelePescar.ro recomanda clientilor sai articole de pescuit de calitate.

In portofoliul de produse se gasesc unii dintre cei mai importanti producatori de articole de pescuit de pe piata. Printre acestia se numara: Shimano, Daiwa, Okuma, Ryobi, EnergoTeam, Sert, Wychwood, Mitchell, Korda, Berkley, CarpExpert, Benzar, si multi altii.

Gama de produse include: lansete, mulinete, vergi, fire, carlige, plumbi, momitoare, monturi, momeli, nada, imbracaminte si accesorii.

 

Cu ce vine nou pe piata MarelePescar.ro?

Marelepescar.ro este un magazin online de pescuit care se afirma prin accesibilitatea produselor.

"Am facut eforturi considerabile pentru a permite utilizatorilor sa ajunga la produsul dorit cu maxim 3 click-uri.

Fata de competitorii online oferim in premiera filtrarea produselor. Odata ce un vizitator este pe o anumita categorie de produse - de exemplu lansete pentru pescuit la stationar - va gasi un numar foarte mare de produse. Pentru aceasta categorie, MarelePescar.ro ofera posibilitatea de a filtra dupa producatori, tipul lansetei, lungime, actiune, dar si pret, astfel incat sa ajunga usor la cateva produse care sunt de interes pentru el.

Si pentru celelalte categorii exista o multime de filtre ce il vor duce pe vizitator foarte repede catre produsul cautat. Timpul este foarte important pentru clientii nostri." declara Cristian Necula, Managing Partner MarelePescar.ro. 

 

Ce urmeaza?

Dezvoltarea portofoliului de produse este prioritatea nr. 1 pentru MarelePescar.ro. In momentul de fata magazinul online ofera aproximativ 3,500 de articole de pescuit.

Pana la sfarsitul anului se urmareste diversificarea gamei de produse cu inca 1,500 de produse, de la cat mai multi producatori de renume.