MarelePESCAR.ro – primul magazin de pescuit din centrul Bucurestiului.

BUCURESTI - 10 mai 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Retail

La doar cateva minute de Piata Unirii vei gasi magazinul de pescuit marelePESCAR.ro . Este situat pe Bd. Dimitrie Cantemir, intr-o zona foarte accesibila, unde gasesti cu usurinta loc de parcare si unde vei gasi tot ce ai nevoie pentru o partida de pescuit.

Magazinul ofera clientilor sai o gama variata de produse - de la produse de buget pana la produse de top, pentru cei ce vad pescuitul ca fiind mai mult decat un hobby sau o simpla evadare din monotonia zilnica.
Gama de produse include si momeala vie.

Harta magazin MarelePESCAR.ro

Harta magazin MarelePESCAR.ro

Respectand timpul clientilor nostri, marelePescar ofera posibilitatea de a comanda si online de pe site-ul www.marelePESCAR.ro. Exista optiunea de a putea ridica produsele comandate din magazin. Totodata, asteptam in magazin si clientii care doresc sa vada anumite articole de pescuit pe care le avem pe stoc. Bineinteles ca ramane valabila si posibilitatea de a opta pentru livrarea prin curierat rapid, caz in care comanda va ajunge la destinatar in 24 – 48 ore de la confirmare. Pentru mediul online, livrarea produselor se face in toata Romania, iar la comenzile de peste 200 lei transportul este gratuit.Am ales sa fim diferiti fata de competitori prin mentinerea si in magazinul fizic a preturilor afisate pe website.

Programul de lucru este de asemenea avantajos pentru toata lumea:


Luni – Vineri: 08:00 – 20:00


Sambata: 08:00 – 17:00


Duminica: 08:00 – 13:00Daca toate acestea nu sunt de ajuns, magazinul de pescuit marelePESCAR te incurajeaza si prin realizarea si distribuirea permiselor de pescuit A.N.P.A.


Adresa completa a magazinului este Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 19 - 21 (colt cu Strada Poterasi), parter, sector 4, Bucuresti.