Cadoul perfect pentru copilul din tine!

BUCURESTI - 9 septembrie 2021

Comunicat tip General in Auto

Live site

Site-ul Machete Auto STF a fost înființat din dorința de a împărtăși pasiunea noastră cu alte persoane ce doresc un cadou inedit, o machetă pentru copil, o surpriză pentru cei apropiați, colecționari și altele.

Cadoul perfect pentru copilul din tine!

Mottoul nostru este : CADOUL PERFECT PENTRU COPILUL DIN TINE!

Mai jos vă voi prezenta o scurtă poveste a vieții mele:

Prenumele meu este Ștefan și de când eram mic, demontam și stricam mașinuțele din dorința de a le modifica, oferindu-le unicitate sau voiam să le proiectez așa cum credeam eu că ar arăta mult mai bine.

Cu timpul, desigur, am început să colectionez tot mai multe machete, ajungând la o frumoasă colecție de 5000 de exemplare. În general, îmi plăceau cele pe care le regăseam și pe stradă, preferând scala 1/43, deoarece nu necesita să am mult spațiu, spre deosebire de altă scală ( de exemplu: 1/18 ).

Îmi aduc aminte cu plăcere de vremurile din perioada liceului unde mi se spunea ,,MAȘINUȚA”, deoarece îmi înnebuneam colegii cu discuțiile și cu poveștile despre mașini și machetele auto.

Cu siguranță, ei au văzut de atunci ceea ce urma să descopăr mai târziu, întrucât hobby-ul meu urma să devină un business.

În anul 2013, din cauza lipsei de spațiu, m-am gândit că trebuie să renunt la o parte dintre acestea, întrucât am început ușor-ușor să vând dintre ele. Deși îmi era greu să mă despart de colecția mirobolantă pe care o aveam, mă bucura și faptul că aveam din nou spațiu pentru altele noi.

Consider că această pasiune, ,,odată intrată în sânge’’, nu mai poți scăpa de ea ….și dacă stau să mă gândesc bine, nu cred că doresc acest lucru.

În urmă cu câțiva ani, a venit pe lume prima mea fetiță, căreia i-am cumpărat o mașinuță electrică cu care să o plimb pe stradă și mi-a trecut prin minte să-i înmatriculez mașinuta micuței mele, desigur, cu numere preferențiale.

După această întâmplare, m-am gândit că aș putea să ofer acest serviciu personalizare clientților mei pe care îi aveam în acea perioadă, mai exact în anul 2018, oferindu-le posibilitatea să le aplic și numerele dorite pe machetele achiziționate.

Ulterior, m-am gândit cum aș putea să fac să aduc ceva în plus pentru machete auto și bineînțeles pentru ai mei clienți. Apoi, mi-a venit ideea să încerc să le schimb culoarea mașinutelor și exersând aproximativ un an prin a vopsi și strica pe unele dintre machetele personale, m-am hotărat că pot împărtăși această plăcere sau bucurie prin a vopsi la cerere machetele.

De asemenea, am căutat o soluție prin care să le aplic și pe geamurile machetei folii fumurii, să le vopsesc jantele în una sau doua nuanțe, interiorul sau caroseriile vopsite în două culori diferite.

Am avut și câteva solicitări în care am aplicat anumite stickere sau mesaje speciale pe machete și sper că voi îmbunătăți și acest serviciu.

În prezent, cred că am peste 50 de proiecte, care au fost finalizate și am reușit să mă apropii de asemanărea machetei cu mașina reală.

Consider că este important ceea ce fac, întrucât o fac din pură pasiune și din dorința de a ieși din munca depusă, un lucru de care să fiu mândru, și, nu în ultimul rând, am o familie care mă susține și mă ajută în tot ceea ce îmi propun.

Obiectivul nostru este să ne extindem cu serviciile pe care le putem oferi clienților noștri și, de asemenea, să ne lărgim și gama de produse oferite în prezent pe site-ul nostru.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/macheteautostf/cadoul-perfect-pentru-copilul-din-tine