9 ani de sentimente

BUCURESTI - 4 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Joi, 4 noiembrie, www.sentimente.ro sarbatoreste 9 ani de la momentul lansarii, moment in care a facut primul pas spre a deveni cea mai serioasa retea de relatii si prietenii din Romania.

Dating si Social Networking

Dating si Social Networking

 Daca am incerca sa definim www.sentimente.ro altfel decat ca site de dating si social networking, as spune ca este un site pentru comunicare.  

declara sotii Flori si Daniel Dragomir, fondatorii www.sentimente.ro

Cu 9 ani de la crearea primului cont si respectand misiunea ferma de a lega destinele celor care isi cauta dragostea online, dar si a crea relatii si prietenii adevarate, Sentimente.ro atrage zilnic peste 50.000 oameni. Acestia acceseaza site-ul pentru a se angaja in conversatii online cu persoane care le-ar putea fi sufletul pereche sau prieteni, folosind sistemele dezvoltate de-a lungul timpului pentru a facilita implicarea si discutiile. Prin intermediul acestor sisteme, utilizatorii pot decide daca vor sau nu sa dezvolte o relatie in afara site-ului cu persoanele cu care interactioneaza.

"Daca am incerca sa definim www.sentimente.ro altfel decat ca site de dating si social networking, as spune ca este un site pentru comunicare. Toate facilitatile de pe site sunt lansate pentru a crea un cadru optim pentru conversatii online intre cei peste 850.000 de oamenii care au cont pe site" declara sotii Flori si Daniel Dragomir, fondatorii www.sentimente.ro.

Cel de-al 9-lea an de viata al site-ului www.sentimente.ro este marcat de lansarea  unor proiecte inedite care fac legatura dintre utilizatori mai usoara, precum SentiTEL, un serviciu de comunicare prin care utilizatorii pot discuta la telefon cu alti utilizatori pastrand anonimatul numerelor lor de telefon. In plus, urmarind reducerea numarului de utilizatori cu comportament neadecvat, s-au introdus sisteme prin care utilizatorii pot raporta persoanele care ii deranjeaza, iar echipa de customer support analizeaza fiecare caz si ia masuri acolo unde sunt necesare, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

"Sistemul pentru prevenirea comportamentului neadecvat a avut ca efect cresterea semnificativa a numarului femeilor care acceseaza site-ul, intrucat increderea acestora a crescut si se simt confortabil cand folosesc serviciile de comunicare puse la dispozitie" adauga Flori Dragomir.

Pentru cel de-al 10-lea an, www.sentimente.ro promite utilizatorilor noi servicii interesante care sa ii aduca mai aproape de scopul lor, de a relationa eficient si a purta conversatii online cu cei care impartasesc aceleasi pasiuni. Surprizele pe care Echipa Sentimente le pregateste vor duce relatiile la un alt nivel, astfel incat prima intalnire sau prima iesire cu un nou prieten sa fie o experienta plina de amintiri frumoase.

Despre Sentimente.ro

Despre www.sentimente.ro

Sentimente.ro este cea mai serioasa retea de social networking si dating din Romania. De la lansarea in 2001, www.sentimente.ro si-a crescut constant numarul de utilizatori, ajungand in prezent la peste 800.000 de membri.