Bloggerii se pot informa de acum pe Comunicatedepresa.ro

BUCURESTI - 25 iulie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Live site

Pentru ca incurajeaza dialogul si sustine vocile curajoase, Comunicatedepresa.ro isi doreste sa devina o sursa de informatii atat pentru jurnalisti, cat si pentru bloggeri. Daca faci parte din blogosfera romaneasca, iti oferim de acum resurse pentru postarile tale.

Bloggerii se pot informa de acum pe Comunicatedepresa.ro

Comunicatedepresa.ro, serviciu de distributie a comunicatelor de presa cu o vechime de 12 ani in mediul online, se adreseaza tuturor creatorilor de continut, indiferent ca sunt jurnalisti sau bloggeri. Comunicatele noastre de presa ofera informatii direct de la sursa si sunt de interes nu doar pentru publicatii, ci si pentru bloguri.

Pentru noi, bloggerii sunt o parte importanta a informarii media si, de aceea, vrem sa iti oferim resursele de care ai nevoie pentru postarile tale. Creeaza-ti un cont de blogger pe Comunicatedepresa.ro si vei putea sa-ti gestionezi stirile in functie de domeniile tale de interes si sa primesti alerte pe email imediat cum a fost publicata o stire de interes pentru tine.

Ne dorim sa ni te alaturi si sa formam o comunitate. Vrem ca serviciul nostru de comunicare sa devina util specialistilor din domenii cat mai diverse, de la bloggeri de calatorii, muzica, moda, sport si pana la cei care abordeaza teme economice sau politice. Comunicatele noastre de presa acopera un numar foarte vast de domenii, asa incat, oricare ar fi tematica blogului tau, vei gasi intotdeauna subiecte de actualitate care pot fi de interes pentru postarile tale.

Un argument in plus pentru a te alatura comunitatii de bloggeri de pe Comunicatedepresa.ro este acela ca iti vom promova blogul. Vom dezvolta o sectiune speciala pentru bloggeri, in care vor fi publicate cele mai bune postari. In plus, blogul tau va deveni, in curand, vizibil pentru utilizatorii nostri. Acestia vor afla despre el si il vor putea accesa. Comunicatedepresa.ro are Page Rank 6, iar linkul tau pe site poate aduce un trafic mai mare pentru blogul tau.

Comunicatedepresa.ro sustine dezvoltarea blogului tau cu:

Subiecte de actualitate. Peste 12.000 de companii comunica prin intermediul nostru. Stirile lor pot deveni o resursa pentru postarile tale.

Fotografii si materiale video. Poti posta pe blogul tau imaginile si materialele video oficiale, cu rezolutie mare, publicate de companii pe site-ul nostru.

Comunicare cu experti.Iti punem la dispozitie datele de contact ale reprezentantilor companiilor pentru a putea primi informatii suplimentare, daca este cazul.

Despre Sentimente.ro

Comunicatedepresa.ro este prezent de 12 ani pe piata online din Romania cu serviciul de distributie a comunicatelor de presa. Peste 12.000 de companii comunica prin intermediul nostru si mai bine de 2.500 de jurnalisti se informeaza de la noi. Printre clientii nostri se numara Carrefour, Baneasa Shopping City, ECDL, Senior Software, Iaki Hotel, Altex, Editura Carturesti, Romfilatelia si Romexpo.