La vie en rose – degustare de vinuri intr-un ambient select

BUCURESTI - 22 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

„La Vie en Rose” este primul eveniment organizat de GoFest.ro, din sirul de evenimente dedicate celor care isi doresc sa petreaca o seara frumoasa, care vor sa bea un vin bun si sa rada pe saturate cu stand up comedy. Vineri, 29 iulie, in cadrul intim si atractiv al winebar-ului „1000 de Chipuri”, invitatii vor putea degusta trei soiuri de vinuri rafinate, asortate la sortimente de branzeturi alese.

Fiecare invitat va primi cadou cartea "Vinul - un aliment esential pentru sanatatea ta", scrisa de renumitul nutritionist francez Michel Montignac. De asemenea, pentru vinurile cumparate din winebarul 1000 de Chipuri pentru acasa, se ofera un discount de 20%.

"La Vie en Rose" - „1000 de Chipuri”, GoFest.ro

La winebarului „1000 de Chipuri” se gasesc aproximativ 500 de vinuri din peste 20 de tari. Vinuri celebre, vinuri de terroir, vinuri brand, vinuri de autor de la crame boutique produse in cantitati limitate, dar si champagne, spumante, sherry, port, vinuri din struguri ecologici sau vin fara alcool.

Programul evenimentului "La Vie en Rose" va contine un spectacol de stand-up comedy si o degustare de vinuri din colectia Vinarte sub indrumarea somelierului Stefan Stelian. Cele trei sortimente de vinuri din colectia Vinarte care se vor servi la eveniment sunt: Castel Starmina Roze, Cuvee d'Excellence Sauvignon Blanc, Castel Starmina Negru Dragasani.

O seara speciala in compania somelierului Stefan Stelian

Degustarea de vinuri va avea loc in prezenta somelierului Stefan Stelian, care te va invata cum sa alegi un vin bun, in functie de fiecare fel de mancare. Acesta va impartasi invitatilor informatii pretioase despre vinuri, prin prezentarea modului corect de a degusta si de a aprecia calitatile unui vin.

 Vinuri speciale din colectia Vinarte

Vinarte produce in exclusivitate vinuri de calitate din trei domenii: Villa Zorilor - Dealu Mare, Bolovani - Samburesti si Starmina - Vanju Mare. Dintre vinurile premium si super premium, Vinarte produce merlot, cabernet sauvignon si riesling.

Evenimentul va incepe la ora 19:00 si va dura 3 ore. Pentru acest eveniment sunt disponibile 30 de locuri, de aceea este bine ca biletul sa fie cumparat din timp (www.gofest.ro)

Despre gofest.ro

Gofest.ro este un serviciu cu scopul de a facilita intalniri amicale, in viata reala, intre persoane atent selectate, cu interese comune (lectura, sportul, calatoriile, muzica, dansul, gastronomia etc.) sau din domenii de activitate similare (avocatura, invatamant, jurnalism, medicina etc) si care vor sa-si mareasca grupul de prieteni.

Organizatorii evenimentelor (partenerii gofest.ro) pun la dispozitie locatii selecte din diverse orase unde invitatii pot petrece timpul intr-un mod relaxant si totodata inedit.

Gofest.ro accepta propuneri de colaborare din partea companiilor care doresc sa organizeze un astfel de eveniment. Pentru mai multe detalii, contactati-ne.