Noul Comunicatedepresa.ro: viteza, preturi reduse, pozitionare optima in Google, expunere accentuata

BUCURESTI - 25 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, IT&C, Social

Noua versiune Comunicatedepresa.ro, liderul distributiei de comunicate de presa pe Internet in Romania, propune servicii de mare viteza, preturi reduse, pozitionare a comunicatelor pe primele pozitii in Google si vizibilitate extinsa catre pana la 2 milioane de persoane, prin parteneriate strategice.

www.comunicatedepresa.ro

www.comunicatedepresa.ro

 Preturile practicate pe site sunt foarte competitive: tipul Standard, care costa 19 euro, asigura distributia comunicatului catre jurnalisti, utilizatori si companii pe 3 domenii de interes si poate ajunge la peste 15.000 persoane 

Anca Petrescu

Viteza si preturi reduse, pentru comunicare la momentul potrivit

Noua versiune a Comunicatedepresa.ro introduce facilitati pentru cresterea vitezei de distributie a comunicatelor de presa. Astfel, comunicatele de presa pot fi achitate prin card, iar publicarea si distributia lor prin email si RSS catre jurnalisti, utilizatori si companii se realizeaza in cel mult 30 minute.  In plus, preturile serviciilor au fost reduse semnificativ si pornesc de la 9 euro/ comunicat cu distributie targetata, format atractiv si publicare pe site.

„Preturile practicate pe site sunt foarte competitive:  tipul Standard, care costa 19 euro, asigura distributia comunicatului catre jurnalisti, utilizatori si companii pe 3 domenii de interes si poate ajunge  la peste  15.000 persoane” declara Anca Petrescu, PR&Project Manager Comunicatedepresa.ro.

Primele pozitii, in Google

Comunicatedepresa.ro este optimizat pentru a ocupa primele pozitii in rezultatele returnate de Google pentru cautarile de comunicate, produse sau companii care comunica prin intermediul  Comunicatedepresa.ro.  In plus, aceasta noua versiune aduce nou profilul public al companiei, pe care reprezentantii fiecarei companii inscrise pe Comunicatedepresa.ro il pot completa gratuit cu informatii utile pentru clientii potentiali si jurnalisti.

Intr-o tara in care peste 95% din cautarile online se realizeaza prin intermediul Google, in lupta pentru ocuparea primelor pozitii in cautari trebuie folosit tot arsenalul de instrumente de care dispunem. Dintre acestea, comunicatele de presa pot fi „googlicious”,  iar publicarea lor pe Comunicatedepresa.ro,  un site cu page rank 6 spre zona superioara, care ia in calcul regulile SEO pentru optimizarea comunicatelor publicate, aduce trafic si beneficii de vizibilitate foarte mari companiilor  care le difuzeaza” adauga Anca Petrescu.

Parteneri strategici, expunere accentuata

Prin incheierea de parteneriate, Comunicatedepresa.ro adauga in portofoliul de servicii noi forme de distributie a mesajelor pe Internet –colaborare cu website-uri pe care comunicatul de presa sa fie preluat sau transformat in advertorial, sau vizibilitate oudoor spectaculara pe cea mai mare mediafatada din Europa -prin Cocor Media Channel. Prin parteneriatele strategice incheiate, un comunicat de presa poate atinge pana la 2 milioane de persoane.  

Varianta beta a Comunicatedepresa.ro poate fi vizitata pe www.comunicatedepresa.ro .

Despre Sentimente.ro

Machteam Soft este compania care opereaza brandul Comunicatedepresa.ro.
Comunicatedepresa.ro este lider in distributia de comunicate de presa pe Internet, cu o baza de date care cuprinde 1 905 jurnalisti verificati, 19 143 utilizatori si 8 479 companii.