O noua versiune a messenger-ului romanesc SentiMess

BUCURESTI - 25 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sentimente.ro revine cu o noua versiune a aplicatiei de messenger romanesc SentiMess.

O noua versiune a messenger-ului romanesc SentiMess

In plus fata de optiunile de adaugare la prieteni, la favoriti, notite despre persoanele cu care comunici, salvarea conversatiilor, raportare de abuz si smiling faces, noua versiune de messenger propune utilizatorilor un design atragator si intuitiv, precum si noi facilitati:

- upload si management de poze direct din mesagerie
- alerte instant despre vizite, cadouri, cereri de prietenie noi
- alegerea unui status reprezentativ pentru starea de spirit

SentiMess, care permite comunicarea cu membrii online fara logare pe sentimente.ro, tine utilizatorul conectat la activitatea din site prin afisarea noutatilor din reteaua de prieteni; astfel, acesta va fi in permanenta la curent cu ceea ce se intampla in contul sau.

“Vrem ca prin aceasta aplicatie de messenger romanesc sa aducem comunicarea pe Sentimente.ro la un alt nivel si sa facilitam procesul de socializare, tinand in acelasi timp utilizatorii la curent cu activitatea din site.” declara Flori Dragomir, CEO MachTeam Soft, compania ce detine Sentimente.ro in portofoliul de site-uri.

Membrii Sentimente.ro care au deja instalat noul messenger romanesc pot face upgrade la noua versiune prin click pe “Cauta versiuni noi” din sectiunea Ajutor.


SentiMess este o aplicatie de tip messenger, venita in completarea mesageriei instant existente deja in site-ul Sentimente.ro. Aplicatia se descarca pe calculator si permite oricarui membru sa comunice cu cei peste 3000 de utilizatorii online, chiar daca site-ul nu este deschis.
Echipa Sentimente.ro va invita sa folositi aceasta aplicatie de la adresa http://www.sentimente.ro/messenger-romanesc

Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro este prezent pe piata IT din 2001 si ofera servicii de dating si social networking celor peste 800.000 de utilizatori ai comunitatii.
Aida Ciocan
021. 209 56 61