Social Sunday, cel mai nou eveniment dedicat oamenilor care nu se afla intr-o relatie

BUCURESTI - 27 septembrie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Live site

In urma succesului seriei de evenimente "Joia Joviala", in care utilizatorii Sentimente.ro au facut pasul de la intalnirile virtuale la intalniri fata in fata, Sentimente.ro continua eforturile de facilitare a relatiilor dintre persoanele singure. Astfel, luand in considerare dorinta membrilor Sentimente.ro de a socializa, am rezervat serile de duminica pentru noi. Asa s-a nascut Social Sunday, a carei prima editie a avut loc ieri, la Club Maraboo din Centrul Vechi al Capitalei.

Social Sunday, cel mai nou eveniment dedicat oamenilor care nu se afla intr-o relatie

Utilizatori ai site-ului sau prieteni ai acestora s-au intalnit duminica seara intr-o atmosfera relaxata si placuta. Social Sunday este despre prietenii, networking si socializare, astfel conversatiile s-au legat repede. Discutiile au fost despre visuri, pasiuni, dorinte si chiar despre afaceri. Timpul a trecut repede, mai ales ca unii dintre participanti s-au intalnit si la Joia Joviala, evenimentul dedicat celor care vor sa faca pasul de la dating online la o relatie.

Cei mai multi dintre participantii la intalnirile organizate de Sentimente.ro au varsta cuprinsa intre 30 si 45 de ani, provin din medii active social si cauta o alternativa la serile petrecute in fata televizorului ori a calculatorului. Sunt oameni care isi doresc sa-si extinda cercul de prieteni si sa intalneasca o persoana cu care sa impartaseasca aceleasi valori si idei.

“Sunteti singurii care organizeaza astfel de evenimente. Este de apreciat. Va sustinem si asteptam sa ne invitati si la urmatoarele intalniri de socializare”, a spus Andrei M., participant la eveniment.

“De fiecare data revedem oameni care au fost prezenti la evenimentele anterioare. Acesta este un indicator al faptului ca reusim sa ii facem sa se simta bine, iar noi ne dorim ca Sentimente.ro sa fie un aliat, atat al celor aflati in cautarea unui partener de viata, cat si al unor puternice relatii de prietenie” a afirmat Flori Dragomir, co-fondatoarea site-ului de dating Sentimente.ro.

Urmatoarele intalniri Social Sunday vor avea loc saptamanal, in acelasi Club Maraboo, de pe strada Blanari, nr. 12 Pentru a va putea inscrie la unul dintre evenimentele sociale ale Sentimente.ro, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: senticafe@machteamsoft.ro.

Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, este lider pe piata de dating online inca de la lansarea din 2001. Astazi, 15 ani mai tarziu, Sentimente.ro continua sa revolutioneze felul in care oamenii se intalnesc, interactioneaza si se indragostesc.Numarul utilizatorilor Sentimente.ro (in prezent aproape 1, 4 milioane de membri inregistrati), care a urmat constant un trend ascendent, si pozitionarea ca mediu de interactiune sigur au fost elementele de diferentiere fata de competitori si au asigurat prima pozitie in topul site-urilor de matrimoniale din Romania, conform trafic.ro.