Weblog.ro cauta Community Manager energic si pasionat

BUCURESTI - 29 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Weblog.ro, cea mai importanta platforma romaneasca de blogging, cauta Community Manager energic si pasionat, care sa preia dezvoltarea comunitatii de bloggeri activi de pe Weblog.ro.

www.weblog.ro

www.weblog.ro

 ...pentru Weblog.ro cautam o persoana competitiva care sa interactioneze si sa dezvolte platforma alaturi de membrii comunitatii 

Daniel Dragomir, Director General Machteam Soft

Cei peste 22.000 de bloggeri care scriu pe platforma Weblog.ro asteapta un Community Manager proactiv si creativ, care interactioneaza si comunica eficient si care isi asuma provocarea de a creste numarul bloggerilor activi prin dezvoltarea de facilitati si proiecte pentru membrii comunitatii.

Aplica acum pe http://www.machteamsoft.ro/cariera.html 

Persoana ideala pentru ocuparea pozitiei de Comunity Manager pentru Weblog.ro este inteligenta si asertiva, are studii superioare, experienta de lucru in proiecte online si gandire strategica.

„Weblog.ro este unul dintre cele mai importante site-uri din portofoliul nostru, alaturi de Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Sentimente.ro, lideri pe segmentele pe care activeaza. In general cautam oameni care sa isi doreasca sa construiasca alaturi de noi, sa performeze si sa se dezvolte constant, si in special pentru Weblog.ro cautam o persoana competitiva care sa interactioneze si sa dezvolte platforma alaturi de membri comunitatii” declara Daniel Dragomir, Director General Machteam Soft, compania care opereaza www.weblog.ro.

Echipa din care va face parte Community Manager-ul este activa, tanara si pasionata de Social Media, Internet, tehnologie si comunicare si impartaseste hobby-uri precum fotbalul, basket-ul, shopping-ul, filmele sau muzica rock.

CV-urile si scrisorile de intentie ale celor care doresc sa se alature echipei sunt asteptate la adresa http://www.machteamsoft.ro/cariera.html. 

Despre Sentimente.ro

Machteam Soft SRL este compania care opereaza site-uri care atrag lunar peste 3 milioane de vizitatori unici.
Printre acestea se afla lideri de piata precum www.sentimente.ro, www.comunicatedepresa.ro, www.acasa.ro sau site-uri de nisa precum www.colegiimei.ro, www.weblog.ro, www.jurnale.ro, www.prieteni.ro, www.videomax.ro, www.cautabona.ro si altele.