Macro-environment

Definitie Macro-environment

Forte externe, care nu pot fi controlate (economice, demografice, tehnologice, naturale, sociale, culturale, legale, politice) care influenteaza luarile de decizie ale firmei si au un impact mare asupra performantei acesteia.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Macro-environment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Macro-environment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Macro-environment. Definitiile termenilor despre Macro-environment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Macro-environment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Macro-environment.