Curs Expert accesare fonduri europene in Brasov

Brasov - 5 iunie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Finante / Contabilitate, Industrie, Cursuri

Participa acum la cursul de Expert accesare fonduri europene organizat de Macro Training in Brasov si primesti acces la proiecte model, informatii despre fondurile structurale 2014 – 2020, diploma acreditata ANC si un program de follow up de 3 luni. Inscrieri pana pe 26 Iunie 2014.

Curs Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene

Curs Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene

 Singurul lucru mai rau decat sa incepi ceva si sa ratezi… este sa nu incepi acel ceva. 

Seth Godin

Macro Training va invita sa participati, in perioada 27 – 30 Iunie 2014, la prima sesiune a cursului de Expert accesare fonduri Europene desfasurat in Brasov.

Toti participantii la acest curs de formare profesionala vor primi accesul gratuit la modele de proiect scrise si implementate de echipa noastra in perioada 2006 – 2013 prin intermediul diverselor linii de finantare europeana. Cat ai fi dispus sa platesti pentru a vedea un proiect implementat cu succes, astfel incat sa ai sanse maxime de reusita cu al tau? Noi ti-l oferim gratuit.

Trainerul va pune accent pe solutiile de finantare destinate microintreprinderilor, intreprinderilor mici si medii si organizatiilor nonprofesionale, in timpul cursului urmand a fi discutate cazuri reale de proiecte implementate cu succes prin PNDR, POS DRU, POR, POS CCE.

Te asteptam sa participi la acest curs de accesare fonduri europene in cadrul Pensiunii Confort din Brasov, Strada Tablei nr. 29, aflata in vecinatatea Garii Brasov.

Acest curs de accesare fonduri europene este structurat pe parcursul a 3 zile, cu program zilnic intre 10.00 si 17.00, examenul final fiind programat in ziua a 4-a, dupa ora 17.00.

Examenul va consta in rezolvarea unui test grila si sustinerea unui proiect ce urmeaza a fi pregatit in cadrul zilelor de instruire.

Acest curs de Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene este acreditat de catre ANC / fosta CNFPA, diploma finala fiind recunoscuta atat de catre Ministerul Muncii, cat si de Ministerul Educatiei.

 

Perioada: 27 – 30 Iunie 2014

Durata: 3 zile de curs si o zi examen

Locatie: Brasov, Strada Tablei nr. 29, in incinta Pensiunii Confort.

Pret: 490 lei, pentru plati efectuate pana la 20 Iunie 2014.

 

Descopera si alte reduceri si beneficii.

 

Lectorul cursului: Marian Dumitrache.   

Marian este trainer autorizat in Management de Proiect, Accesare fonduri structurale si de coeziune europene si Evaluator de proiecte. Are o experienta de peste 8 ani in scrierea şi implementarea de proiecte finantate din fonduri nationale (ajutoare tip MINIMIS) si internationale (Programe ale Uniunii Europene: SAPARD; FEADR, POP, POS CCE, POR) timp în care a coordonat din postura de consultant afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro.

 

Participa la acest curs si primesti o reducere de 10% la urmatoarele cursuri organizate de Macro Training. Urmatorul curs desfasurat in Brasov va fi Expert achizitii publice.

 

Pentru informatii suplimentare si inscrieri:

 

www.macro-training.ro

contact@macro-training.ro

Telefon: 0726.420.198    

Despre Macro Training

Macro Structural Consulting SRL desfasoara cursuri acreditate de formare profesionala pentru specializarile Formator, Manager proiect, Inspector Resurse umane,, Inspector salarii, Expert achizitii puiblice, Expert accesare fonduri europene si Evaluator proiecte.

Programele noastre de training se desfasoara pe baza metodei invatarii experientiale, astfel incat 70% din timp va fi alocat aplicatiilor, partea practica a cursului, iar restul de 30% va fi alocat asimilarii de cunostinte.