Macromodel

Definitie Macromodel

Model descriptiv, prevazut sa comunice, sa explice si sa prezica starile unui sistem sau proces real, in care exista o variabila dependenta si un numar relativ mic de variabile determinante independente. Vezi Model (model) Microanalytical Model (model microanalitic).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Macromodel? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Macromodel.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Macromodel. Definitiile termenilor despre Macromodel cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Macromodel, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Macromodel.