MACSYSNET


Descrierea companiei MACSYSNET

Compania PROGES are la momentul actual cea mai vasta retea nationala de magazine specializate (51 in intreaga tara) si 11 depozite regionale. Este printre putinele companii din piata care si-a dezvoltat un sistem de distributie propriu si care poate servi clientii in intervalul de timp agreat.

Compania si-a inceput activitatea in anul 2001, odata cu primul magazin deschis in Oradea; in 2003 compania era printre primele din tara care initia programul de vanzare in rate, cu avans zero si plata in 60 de rate egale.

Reteaua de magazine si depozite zonale s-a extins de la 8 la sfarsitul anului 2003 pana la 51 la inceputul anului 2008, iar in prezent se afla in plina expansiune.

Magazine PROGES gasiti, pe langa Bucuresti si Oradea, in orasele: Constanta, Targoviste, Ploiesti, Buzau, Pitesti, Cluj, Satu – Mare, Bistrita, Arad, Timisoara, Deva, Brasov, Ramnicu-Valcea, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Craiova, Vaslui, Bacau, Galati, Baia-Mare, Suceava, Botosani, Iasi, Piata Neamt, Alba-Iulia, Tecuci, Barlad, Caransebes, Roman, Fagaras, Sibiu, Tg Mures, Braila, Zalau.

Proges este lider de piata la vanzarea de parchet laminat, pozitie castigata datorita diversitatii gamelor, serviciului de consultanta oferit de personalul de specialitate din propriile magazine, precum si datorita unei retele de peste 2500 de clienti activi persoane juridice.

Comunicate MACSYSNET :

Vezi toate comunicatele companiei MACSYSNET.