PSST! la Internetics 2006

BUCURESTI - 4 octombrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

PSST!-lifestyle subculture (www.psst.ro), website bilingv de secrete si ponturi, lanseaza V2.0 si se inscrie la Internetics 2006. Noua versiune etaleaza grafica si layout noi, introduce doua categorii („oameni” si „ cool internet”), faciliteaza interactiunea membrilor si nu mai necesita inscriere pentru vizualizarea articolelor.

Cer perfect senin, soare, stai la malul marii si faci plaja in cea mai luxoasa statiune din lume… La cat ai lenevit… ce bine ca vine ora de masaj din spa-ul hotelului. A, si ai putea sa iti iei o salata de fructe cu gheata, sa te mai racoresti. Ce briza placuta iti adie prin par…

Psst! Trezeste-te! O sa vada lumea ca visezi in mijlocul zilei in birou. Daca se intampla asta, arata-le noua versiune a site-ului care te-a inspirat (www.psst.ro). Vei fi omul zilei. Azi. Maine s-ar putea sa uite de tine, citind zvonurile noastre.

Psst! este un site de secrete si ponturi care te tin inaintea multimii. 'Psst!' trimite gratuit stiri, acoperind un spectru larg, de la cele mai sexoase perechi de jeansi afisati la Fratelli pana la vernisajele artistilor plastici, de la ceaiurile aromate din Carturesti pana la secretele profesionistilor in materie de machiaj si la culisele BCR Open Romania. Iar tu vei fi mereu cu un pas inaintea tuturor, vei sti cele mai haioase locuri unde sa iti duci noua cucerire, vei avea o pravalie draguta unde sa o duci pe mama cand vine in vizita si cate si mai cate. Stiinta inseamna putere, prietene. Este ca si cum te-ar trage de maneca cel mai stie-tot si imprevizibil prieten al tau. Noi vom fi consilierul tau in amor, viata sociala sau chiar job. Iti dai seama cum o vei impresiona pe sefa daca ii dai un pont cu privire la locul unde se pot repara pantofii Manolo?

Ce va aduce noua versiune a site-ului?

Un nou layout, grafica noua, mai multa prietenie, mai multa libertate de expresie. In plus, ne-am mai gandit sa dedicam o rubrica oamenilor din viata noastra, si inca una internetului, una dintre dependentele omului de secol XXI. Ne vom largi aria de acoperire si adresabilitatea; vrem ca psst-urile noastre sa ajunga la urechile tuturor, nu numai ale membrilor Psst!, asa ca articolele integrale vor putea fi citite de toata lumea si nu vor mai necesita inscriere. Si pentru ca ne aflam in era blogurilor, am creat un hibrid prin intermediul caruia membrii vor putea comenta si da note articolelor. Am pus si o sectiune de reclama.

Da, suntem siguri ca Psst! este cel mai cool loc de intalnire pentru mintile deschise si cosmopolite. Atat de siguri incat ne-am inscris la concursul Internetics de anul acesta (http://www.internetics.ro/index.php?page=competitii), unde stim ca vom rupe gura-targului.

Dar stai. De emotie am uitat sa ne prezentam. Cine sunt Psst!-istii? Suntem noi si oricare dintre voi, suntem putin mai vioi decat figurinele din paginile Psst!, purtam lentile roz ca sa vedem ce-i mai frumos, suntem mereu pregatiti sa auzim, sa atingem, sa gustam, sa vedem, sa descoperim urmatorul cel mai tare “ceva”. Iar din aceasta framantare se nasc Psst!-uri.

Dintre noi fac parte: Madeleine Florescu, Sever Voinescu, Nomi Nana, Adrian Georgescu, Costin Stoica, Matei Stoicovici, Liviu Irinescu, Lola Gusman, Mariela Neagu, Oana Ionita, Andreea Groenendijk si cativa altii care au dorit sa ramana anonimi.

Daca ar fi sa facem o calatorie in timp, in lumea Psst!, ti-am aminti ca ne-am lansat pe 21 octombrie 2004 in romana, iar 5 luni mai tarziu a luat fiinta versiunea in engleza, astfel imprietenindu-ne si cu expatii si turistii. Cei care ne-au cunoscut, ne-au placut. Ti se pare ca ne umflam prea mult in pene ? Inseamna ca nu ai vazut noul site. Daca cel vechi iti placea, pe cel nou il vei iubi.Despre Madison Rand Promotions

www.psst.ro
Noua versiune:
•Web design&development : Bogdan Vigaru
•Graphic designer: Lucian Marin
•Artwork: Adnan Vasile
•Web communication: Liviu Irinescu, www.neomedia.ro
Pentru detalii suplimentare: Madeleine Florescu 0727.080.797 madeleine@madisonrand.com