Sosesc brazii naturali

Voluntari - 21 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Live site

SILVA GROUP ROMANIA® SI MAGAZINUL DE BRAZI -Bucuria Craciunului in casa ta ! ® anunta ca sarbatoarea bucuriei se apropie!!!

SGR

SGR

 

 

Sarbatoarea bucuriei se apropie!!!

SILVA GROUP ROMANIA® SI MAGAZINUL DE BRAZI -Bucuria Craciunului in casa ta ! ®  anunta ca sarbatoarea bucuriei se apropie!!!Link texthttps://magazinuldebrazi.ro/magazin/accesorii-pentru-craciun/18274/

La depozitul nostru situat in Bvd-ul Voluntari (fosta Sos Afumati) nr.78 incepand cu 25.11.2022 sosesc brazii naturali.

Ca de fiecare data, oferta de anul acesta include sortimente de conifere pentru toate gusturile si buzunarele, iar vizitatorii pot admira, alege si cumpara brazii naturali expusi. Vor exista atat brazi naturali pentru Craciun, cu inaltimi de la 100 cm  la 650 cm cat si brazi naturali crescuti in ghiveci (cu scoala de radacina) cu inaltimi de la 50 cm la 120 cm, proveniti din pepiniere private.

SILVA GROUP ROMANIA® SI MAGAZINUL DE BRAZI -Bucuria Craciunului in casa ta ! ® militeaza impotriva taierilor din fondul forestier national si pentru protejarea mediului inconjurator, alegand sa comercializeze produse ce provin din plantatii specializate in cultivarea pomilor de Craciun. Ulterior acest produs poate fi transformat in compost de gradina.

Calitatea brazilor este premium si, ca in fiecare an, pastram Locul I in privinta calitatii produselor si serviciilor.

Peste 50.000 brazi de Craciun, cu preturi incepand de la 79 lei,  va vor astepta si langa casa in expozitiile amenajate, incepand cu 1 decembrie:

    SECTOR 1 Baneasa City (in Parcare)SECTOR 2 Obor - Piata Obor  (Platou exterior vis-avis VERANDA); Basarabia Patinoarul “Mihai Flamoropol”- Bvd Basarabia;  Cora Pantelimon  (in Parcare); Kaufland Barbu VACARESCU (in parcare)SECTOR 3: KAUFLAND PALLADY (in parcare); KAUFLAND DRISTOR (in parcare); intrare metrou TITAN;  str.Liviu Rebreanu langa ParkeLAKE  SECTOR 4 TINERETULUI – la intrarea SINCAI in parc;SECTOR 5  KAUFLAND ALEXANDRIEI/ODAI (in parcare); SECTOR 6 KAUFLAND VALEA CASCADELOR(in parcare);  KAUFLAND 1 MAI/T. Vladimirescu (in parcare) BRASOV - SELGROS Calea Bucuresti 231 (in parcare)BACAU - SUPECO str. Stefan cel mare (in parcare)

Punctele de lucru vor fi semnalizate prin sigla SILVA GROUP ROMANIA® 

Din acest an, pentru confortul clientilor, se poate plati numerar sau cu card bancar direct punctele deschise (comision 0%) sau online, in RATE, cu CRYPTOMONEDA prin Netopiapayments pe siteul www.magazinuldebrazi.ro Bucuria Craciunului in casa ta ! (marca inregistrata OSIM)

In parteneriat cu RADIOGUERIILA prin cadrul LIBRA – beneficiati de 10%* discount la orice produs (*promotiile nu se cumuleaza)

Te asteptam sa ne vizitezi sau sa ne contactezi 0212504078 !

 

Despre magazinuldebrazi

Silva Group România a luat fiinţă în anul 2007, ca urmare a cererii tot mai mari de pomi de Crăciun de bună calitate şi a incapacităţii jucătorilor de pe piaţă în a satisface această cerere la un preţ decent şi în condiţii civilizate…

Bazându-ne pe experienţa de peste 30 de ani în producerea şi creşterea pomilor de Crăciun şi a arbuştilor ornamentali a partenerilor noştri, am reuşit ca într-un timp relativ scurt de la înfiinţare să dobândim notorietatea şi recunoaşterea ca fiind un partener puternic pe plan naţional.

Tocmai pentru a înlesni cumpăratorului final accesul la un pom de Crăciun de calitate, la preţul corect, începând cu anul 2009, am lansat o platforma online destinată comercializării pomilor și accesoriilor de Crăciun.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magazinuldebrazi/sosesc-brazii-naturali