Magazone - Magazinul Online al Accesoriilor Tale Preferate Pentru Smartphone-uri

Suceava - 27 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Ti-ai inchipuit vreodata un magazin online care sa reprezinte universul accesoriilor tale preferate pentru telefon? Un loc in care sa gasesti tot ce iti doresti pentru smartphone-ul tau fara prea mare efort, de la huse si folii de protectie clasice pana la cele mai noi gadget-uri? Ei bine, afla ca Magazone.ro este acest loc pe care il cauti.

Doresti sa iti protejezi mai bine telefonul, sa iti achizitionezi un nou incarcator sau sa ii faci cadou o baterie reincarcabila stilizata amuzant celui mai bun prieten? Toate aceste nevoi isi au raspunsul pe magazone.ro. Intra pe site sau pe pagina de facebook si te vei convinge, insa pana atunci, poate iti doresti sa afli mai multe despre acest magazin, ce il face mai special decat alte magazine si ce iti poate oferi. Te vei lamuri in legatura cu acest aspect in randurile ce urmeaza:

1. Cine este Magazone?

Magazone este magazinul online de accesorii de telefoane care a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor produse de cea mai inalta calitate pentru smartphone-uri. Din echipa Magazone fac parte profesionisti mereu gata sa te ajute sa iti alegi produsul perfect si care iti vor livra cu promptitudine si seriozitate produsele premium preferate.

2. Ce este special la Magazone?

Spre deosebire de alte magazine care amesteca zeci si sute de produse din zeci si sute de domenii si care nu reusesc sa ofere calitate in niciuna, Magazone este specializat pe o singura ramura moderna a tehnologiei, si anume accesoriile pentru smartphone-uri.

Si inca un lucru unic, foarte special, la Magazone, este implicarea si dorinta constanta de largire a stocului de produse, pentru a oferi cele mai bune experiente oricarui cumparator. Astfel ca, spre deosebire de site-uri pe care intri astazi si peste un an daca intri din nou, gasesti aceleasi produse, pe Magazone vei gasi merue un stoc update-at, cu produse noi, chic, cool si la moda, la calitate premium si pret satisfacator!

3. Ce vei gasi la Magazone?

Dar de ce sa mai lungim vorba? Haide sa trecem direct la ce te intereseaza si la ceea ce reprezinta dovada vie a faptului ca Magazone.ro detine mereu produsele cele mai noi si calitative de pe piata accesoriilor de telefoane. Vei putea gasi, in acest magazin:

- Huse de Tip Full Cover/IPaky Hybrid 360⁰ pentru protectia telefoanelor Samsung, IPhone, Allview si multe altele
    - Huse Termice colorate si Huse Superslim Transparente din TPU Premium pentru zeci de modele de Samsung si Iphone
    - Casti
    - Cabluri
    - Lampi si aspiratoare pentru laptop
    - Folii de Sticla Rezistente pentru zeci de modele de smartphone-uri
    - Baterii Externe Clasice sau Solare, in forme haioase, perfecte pentru a fi oferite cadou
    - Boxe Portabile cu Conectivitate Bluetooth
    - Incarcatoare pentru Perete, Masini, cu Port Dublu sau Triplu
    - Suporturi auto de Telefoane
    - Pop-socket-uri, Pop-clip-uri si alte gadget-uri premium
    - Alte accesorii

Dupa cum poti observa, stocul acestui site se actualizeaza si se reinnoieste mereu, devenind tot mai bogat si mai accesibil, pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai bune accesorii pentru smartphone-ul tau. Ramai la curent cu toate produsele adaugate, urmarind website-ul si pagina de Facebook Magazone!

Despre MAGAZONE

MagaZone este o firma 100% romaneasca de huse accesorii pentru smartphone, cu produse ieftine si de calitate.
Ne puteti contacta aici:
Tel: 0732.317.317
email: office@magazone.ro
web: www.magazone.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magazone/magazone-magazinul-online-al-accesoriilor-tale-preferate-pentru-smartphone-uri