Planificatorul Goovel 3.0 pentru calatorii si evenimente de grup

BUCURESTI - 2 august 2007

Comunicat tip General in Turism

Goovel pune la dispozitia turistilor, si in general utilizatorilor de Internet, versiunea 3.0 a Planificatorului de Calatorii, un instrument online cu care se pot planifica in amanunt calatorii sau evenimente diverse, indiferent daca acestea au sau nu nevoie de servicii turistice. Cei interesati pot adauga si planifica oricate calatorii, isi invita prietenii, urmaresc confirmarile acestora, adauga si organizeaza activitatile din timpul calatoriei, studiaza ofertele turistice asociate, pun degetul pe harta destinatiei.

Planificatorul Goovel 3.0 pentru calatorii si evenimente de grup

Pentru a beneficia de planificatorul Goovel pentru calatorii si evenimente nu este necesara inregistrarea pe acest portal turistic, orice vizitator al site-ului poate initia planuri de calatorie. In schimb, pentru a merge mai departe cu planificarea si mai ales pentru a proteja informatiile utilizatorilor sai, Goovel recomanda utilizatorilor sai sa fie inscrisi in sistem. Se pot planifica practic orice fel de calatorii individuale sau de grup, concedii si vacante, sejururi de relaxare, tabere scolare, excursii montane, calatorii de afaceri, expeditii de orice tip. Tipurile de evenimente ce pot fi planificate cu Goovel sunt, fara a limita, participari la concerte si evenimente culturale, aniversari, nunti, petreceri cu prietenii, excursii la cabane sau case de vacanta, diverse intalniri sau conferinte, participari la expozitii.

Utilizatorii pot invita un numar nelimitat de prieteni si cunoscuti pentru fiecare calatorie sau eveniment planificat cu Goovel. Invitatii utilizatorilor le vor putea confirma participarea prin selectarea uneia din variantele Da, Poate sau Nu, in functie de disponibilitatea lor. Impreuna, toti participantii la calatoria sau evenimentul planificat pot adauga si organiza activitatile pe care vor sa le desfasoare in timpul calatoriei, cum ar fi organizarea plecarii, vizitarea obiectivelor turistice, distractii si jocuri la care vor participa. Pentru localizarea destinatiei, Goovel afiseaza gratuit in pagina calatoriei sau evenimentului planificat harta destinatiei, oferita de Google Maps API.

Toate calatoriile sau evenimentele ce sunt planificate cu Goovel pot viza fie localitatile in care locuiesc utilizatorii care beneficiaza de acest instrument online, dar mai ales in alte localitati sau destinatii, unde turistii doresc sa ajunga si sa isi petreaca timpul liber. In acest sens Goovel pune la dispozitia utilizatorilor sai ofertele de cazare, transport, bilete de avion, inchirieri masini sau pachete turistice ale operatorilor turistici inscrisi in acest sistem. Aceste oferte turistice sunt selectate automat din baza de date Goovel in functie de cuvintele cheie specificate in planificator. Tot in acest scop, Goovel a interconectat cererile turistice personalizate ale utilizatorilor sai cu acest planificator, turistii putand astfel sa urmareasca licitatiile de oferte ale operatorilor turistici, alegand in final ofertele convenabile.

Goovel anunta de asemenea si cateva din functionalitatile ce vor fi implementate ulterior acestui planificator de calatorii: crearea unui blog/jurnal pentru fiecare calatorie adaugata in sistem, integrarea instrumentelor de impartire (share) a fotografiilor si fisierelor video intre participantii la calatorie sau eveniment, construirea de instrumente de comunicare de tip chat sau forum pentru o planificare optima a evenimentelor si calatoriilor reusite.

Despre Magic Group SRL

Nelu Lazar
Project Developer
admin@goovel.net