MAGISTER BUSINESS CLUB SRL


Descrierea companiei MAGISTER BUSINESS CLUB SRL


ASOCIATIA PINOCHIO ORADEA (ASP Oradea) este o organizatie non-profit care are ca scop crearea unui cadru propice pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati si promovarea sportului adaptat, integrarea prin sport, promovarea sportului pentru persoanele cu dizabilitati, a baschetului in fotoliu rulant si urmareste cresterea gradului de perceptie a societatii romanesti fata de aptitudinile persoanelor cu dizabilitati motrice si nevoia de sprijin a acestora din partea comunitatii. Promovarea in afara granitelor tarii a baschetului in fotoliu rulant practicat in Romania este o prioritate. Contact ASP Oradea: 0040753659916, 0040724754276, cristinacozma@gmail.com.

FAN COURIER EXPRESS (www.fancourier.ro) este liderul companiilor de curierat rapid intern din Romania, avand cea mai numeroasa echipa, cea mai mare flota si cea mai vasta retea de acoperire.
FAN Courier a depasit anul acesta un total de 28 000 de clienti. Fie ca vorbim despre clienti ce provin din industrii consacrate (financiar – bancar, asigurari, cosmetice, mass-media) sau din cele mai noi ramuri (comert electronic, teleshoping), acestia aleg in fiecare zi FAN Courier pentru serviciile de curierat.

MEYRA-ORTOPEDIA Vertriebsgesellschaft mbH (www.meyra.de) este puternic pozitionat ca unul dintre cei mai renumiti si mai de succes producatori de scaune cu rotile si de dispozitive de recuperare din lume. Numele MEYRA inseamna mai mult decat \'merely=numai\' scaune cu rotile - el reprezinta o filozofie. Astazi compania se poate baza pe o traditie indelungata, stabilita de-a lungul mai multor decenii, pe experienta sa vasta, precum si pe reteaua internationala a sucursalelor si a bazei de clienti prestigiosi.

DONIS (www.donis.ro) este unic distribuitor autorizat in Romania al produselor renumitelor companii germane: MEYRA-ORTOPEDIA (producator de fotolii rulante cu antrenare manuala si electrica, dispozitive de recuperare, lifturi, rampe), RUSSKA (produse de ingrijire la domiciliu si in institutii specializate, hranirea, medicatia si igiena pacientului, articole de recuperare) si BOCK (paturi electrice, saltele antiescara). Donis sprijina in fiecare an, de la infiintare, actiunile sportive ale persoanelor cu dizabilitati din Romania.

MAGISTER BUSINESS CLUB (www.magisterclub.ro) functioneaza ca agentie de marketing, relatii publice si publicitate, cu tarife reduse pentru membrii sai. Din 2007, compania a inclus in programul sau de responsabilitate sociala si sprijinirea activitatilor de atragere de fonduri, relatii publice si publicitate ale organizatiilor neguvernamentale din Romania.

Comunicate MAGISTER BUSINESS CLUB SRL :

Vezi toate comunicatele companiei MAGISTER BUSINESS CLUB SRL.