Astazi, 27 octombrie 2010, de la 15.30 la 16.00, TVR1 difuzeaza un reportaj despre singurul eveniment din Romania inclus in calendarul competitional al IWBF, organizat de ASP Oradea, cu sprijinul FAN Courier si al altor parteneri

BUCURESTI - 27 octombrie 2010

Comunicat tip General in Social


Veti putea urmari cele mai importante momente ale editiei a VI-a a Turneului International de Baschet in Fotoliu Rulant 'MARIA', 17-19 septembrie 2010

● imagini din timpul celor mai disputate meciuri
● momente de la festivitatile de deschidere si de premiere
● interviurile cu sportivii, organizatorii si cu invitatul de onoare - domnul Maurice Hammerton, Development Officer IWBF Europe

Astazi, 27 octombrie 2010, de la 15.30 la 16.00, TVR1 difuzeaza un reportaj despre singurul eveniment din Romania inclus in calendarul competitional al IWBF, organizat de ASP Oradea, cu sprijinul FAN Courier si al altor parteneri


Bucuresti, 27 octombrie 2010. Astazi, 27 octombrie 2010, de la 15:30 la 16:00, TVR1 difuzeaza un reportaj despre singurul eveniment din Romania inclus in calendarul competitional al IWBF, organizat de ASP Oradea, cu sprijinul FAN Courier si al altor parteneri.

Veti putea urmari cele mai importante momente ale editiei a VI-a a Turneului International de Baschet in Fotoliu Rulant 'MARIA', 17-19 septembrie 2010.

ASP Oradea este singura echipa de baschet in scaun cu rotile din Romania, care participa constant la competitii internationale in fotoliu rulant.

La editia din acest an a TIBFR ‘Maria’, au participat echipele:

ASP Oradea (ROMANIA)
KKI ‘VRBAS’ BANJA LUKA (BOSNIA SI HERTEGOVINA)
KKI VODICE (CROATIA)
START WROCLAW (POLONIA)

KKI VRBAS Banja Luka si KKI Vodice sunt doua echipe cu un bogat palmares international si provin din doua campionate foarte puternice, cel din Bosnia Hertegovina si cel din Croatia. Ambele echipe sunt inscrise si participa intr-o puternica liga europeana, NLB League ABA - Adriatic Basketball Association.

Echipa Start Wroclaw vine din campionatul Poloniei, o tara cu traditie in baschetul in fotoliu rulant. Echipa este antrenata de Wit Jedrzejewski, care este si antrenor secund al nationalei Poloniei. Nationala Poloniei s-a clasat pe locul al VI-lea la Campionatul Mondial din 2010 si pe locul al IV-lea la Campionatul European din 2009.

Premierea echipelor a fost facuta de catre domnul Maurice Hammerton, development officer IWBF Europe si de catre o parte din jucatorii echipei de baschet CSM Oradea, echipa care activeaza in primul esalon baschetbalistic al tarii. Cativa jucatori ai echipei CSM Oradea impreuna cu antrenorul secund Calin Pop au fost prezenti in tribune la meciul din finala Turneului International de la Oradea.

Sponsor principal: FAN COURIER EXPRESS - liderul pietei de curierat rapid din Romania
Parteneri: Bella Romania (Seni), MEYRA-ORTOPEDIA Germania, DONIS Romania
Cu sprijinul: IWBF Europe, Universitatea din Oradea, TVR
Parteneri media: TVR Cluj, Radio Cluj, Radio Maria, TVS, 24-FUN, DURAN'S, insport.ro
Partener marketing si relatii publice: MAGISTER BUSINESS CLUB Romania

Despre MAGISTER BUSINESS CLUB SRL


ASOCIATIA PINOCHIO ORADEA (ASP Oradea) este o organizatie non-profit care are ca scop crearea unui cadru propice pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati si promovarea sportului adaptat, integrarea prin sport, promovarea sportului pentru persoanele cu dizabilitati, a baschetului in fotoliu rulant si urmareste cresterea gradului de perceptie a societatii romanesti fata de aptitudinile persoanelor cu dizabilitati motrice si nevoia de sprijin a acestora din partea comunitatii. Promovarea in afara granitelor tarii a baschetului in fotoliu rulant practicat in Romania este o prioritate. Contact ASP Oradea: 0040753659916, 0040724754276, cristinacozma@gmail.com.

FAN COURIER EXPRESS (www.fancourier.ro) este liderul companiilor de curierat rapid intern din Romania, avand cea mai numeroasa echipa, cea mai mare flota si cea mai vasta retea de acoperire.
FAN Courier a depasit anul acesta un total de 28 000 de clienti. Fie ca vorbim despre clienti ce provin din industrii consacrate (financiar – bancar, asigurari, cosmetice, mass-media) sau din cele mai noi ramuri (comert electronic, teleshoping), acestia aleg in fiecare zi FAN Courier pentru serviciile de curierat.

MEYRA-ORTOPEDIA Vertriebsgesellschaft mbH (www.meyra.de) este puternic pozitionat ca unul dintre cei mai renumiti si mai de succes producatori de scaune cu rotile si de dispozitive de recuperare din lume. Numele MEYRA inseamna mai mult decat 'merely=numai' scaune cu rotile - el reprezinta o filozofie. Astazi compania se poate baza pe o traditie indelungata, stabilita de-a lungul mai multor decenii, pe experienta sa vasta, precum si pe reteaua internationala a sucursalelor si a bazei de clienti prestigiosi.

DONIS (www.donis.ro) este unic distribuitor autorizat in Romania al produselor renumitelor companii germane: MEYRA-ORTOPEDIA (producator de fotolii rulante cu antrenare manuala si electrica, dispozitive de recuperare, lifturi, rampe), RUSSKA (produse de ingrijire la domiciliu si in institutii specializate, hranirea, medicatia si igiena pacientului, articole de recuperare) si BOCK (paturi electrice, saltele antiescara). Donis sprijina in fiecare an, de la infiintare, actiunile sportive ale persoanelor cu dizabilitati din Romania.

MAGISTER BUSINESS CLUB (www.magisterclub.ro) functioneaza ca agentie de marketing, relatii publice si publicitate, cu tarife reduse pentru membrii sai. Din 2007, compania a inclus in programul sau de responsabilitate sociala si sprijinirea activitatilor de atragere de fonduri, relatii publice si publicitate ale organizatiilor neguvernamentale din Romania.


Marketing & PR
Magister Business Club SRL
0040268473087


marketing@magisterclub.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magister-business-club-srl/astazi-27-octombrie-2010-de-la-15-30-la-16-00-tvr1-difuzeaza-un-reportaj-despre-singurul-eveniment-din-romania-inclus-in-calendarul-competitional-al-iwbf-organizat-de-asp-oradea-cu-sprijinul-fan-courier-si-al-altor-parteneri