Integrarea dintre SmartCash RMS şi WinMENTOR finalizată cu succes

BUCURESTI - 11 august 2009

Comunicat tip General in IT&C

În cooperare cu specialiştii WinMENTOR Magister Software a finalizat cu succes testarea şi implementarea interfeţei de comunicaţie dintre sistemul SmartCash Retail Management System şi soluţia integrată de gestiune financiar-contabilă WinMENTOR...

Integrarea dintre SmartCash RMS şi WinMENTOR finalizată cu succes

În cooperare cu specialiştii WinMENTOR Magister Software a finalizat cu succes testarea şi implementarea interfeţei de comunicaţie dintre sistemul SmartCash Retail Management System şi soluţia integrată de gestiune financiar-contabilă WinMENTOR.
Prin intermediul componentei SmartCash NetBridge inclusă în pachetul SmartCash RMS şi a componentei omoloage DocImp Server din pachetul WinMENTOR se efectuează transparent transferul de date între o reţea de magazine dotată cu SmartCash RMS şi departamentul financiar-contabil din cadrul unei întreprinderi, fără intervenţia nici unui utilizator.
Mulţumită tehnologiei avansate de monitorizare şi conversie de date inclusă în componenta SmartCash NetBridge întreţinerea interfeţei este extrem de uşoară. Acest fapt se datorează şi sistemului integrat de alertare prin email.
Atât WinMENTOR cât şi SmartCash RMS sunt soluţii foarte fiabile, larg utilizate în România, iar de această interfaţă beneficiază din plin acum utilizatorii celor două aplicaţii.
Succesul proiectului demonstrează că piaţa soluţiilor software de gestiune din România s-a maturizat, furnizorii de soluţii reale conştientizând necesitatea intergării reciproce de produse şi servicii în vederea ofertării unor soluţii mai complete.

Despre Magister Software

Magister Software este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii complete pentru sectorul retail din Romania. Platforma integrata pentru magazine si retele de magazine SmartCash RMS reprezinta cea mai rapida cale pentru o afacere retail de succes. Pentru mai multe informatii despre Magister Software si produsele sale, accesati www.magister.ro.
021.2505015
marketing@magister.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magister-software/integrarea-dintre-smartcash-rms-si-winmentor-finalizata-cu-succes