Magister Software implementeaza SmartCash Shop in cel mai mare supermarket din Medias

BUCURESTI - 8 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Magister Software a oferit supermarket-ului Aria din Medias, solutia completa pentru managementul operational la nivel de front office si back office prin pachetul SmartCash Shop Profesional POS care realizează interfatarea intre toate dispozitivele specifice vanzarii din acest supermarket.

Magister Software implementeaza SmartCash Shop in cel mai mare supermarket din Medias

Arial Impex SRL a ales pentru noul sau supermarket Aria din Medias solutia software SmartCash Shop, produsa de Magister Software.

Magister Software a oferit noului magazin solutia completa pentru managementul operational la nivel de front office si back office prin pachetul SmartCash Shop Profesional POS care realizează interfatarea intre toate dispozitivele specifice vanzarii din acest supermarket.
Alaturi de solutia software, Magister Software a asigurat toata gama de echipamente si servicii retail necesare: terminale EcoPOS, imprimante fiscale, serverul din familia PowerStar, statiile de lucru, echipamentele pentru coduri de bare, asistenta tehnica pentru deschidere.

Integrarea s-a realizat cu ajutorul partenerului certificat Monty B S.R.L. din Medias, care, avand deja experienta necesara in domeniul implementarii sistemului SmartCash, a contribuit la o integrare profesionala, de succes, alaturi de specialistii Magister Software.
Succesul implementarii, confirma valabilitatea politicii de deschidere promovata de Magister Software, prin promovarea partenerilor regionali, singurii capabili sa furnizeze solutii prompte si rapide problemelor ce apar in activitatea zilnica din sectorul comercial.

Supermarket-ul Aria s-a deschis la 25 noiembrie 2004 promovand o paleta larga de produse pentru populatia din Medias si functionand ca un centru comercial important in intreaga regiune. Magazinul ofera produse electrotehnice si electrocasnice, articole de menaj si decoratiuni interioare, confectii pentru barbati, femei si copii, jucarii, cosmetice, toate la preturi promotionale in aceasta perioada.
Magazinul apartine firmei Arial Impex SRL, pe langa alte trei magazine din acelasi grup: Favorit, Vlasin si Claudia R.

Aria este la ora actuala numarul 1 printre magazinele cu acest specific din Medias. Fiind amplasat central, in partea istorica a orasului, magazinul beneficiaza de avantajul acestei locatii, inregistrand inca de la deschidere un numar foarte mare de vizitatori.
Aria ocupa o suprafata totala de teren de 2.500 mp care include si aproximativ 50 locuri de parcare in fata magazinului.

Trebuie mentionat faptul ca valoarea investita in aceasta constructie este de 15 miliarde de lei, supermarket-ul beneficiind de instalatii moderne de supraveghere, un loc de joaca amenajat pentru copii, un bar la etaj, scara rulanta, etc... Se preconizeaza ca numarul de angajati sa ajunga in curand la cifra de 42.

SmartCash Shop ghideaza si organizeaza in cadrul supermarket-ului Aria activitatea operatională printr-un sistem integrat care gestioneaza si supervizeaza toate activitatile din magazin: vanzari, preturi, stocuri, incasari, receptii marfa, logistica si inventariere.

Sistemul performant, de timp real, oferit de Magister Software se asociaza perfect cu politica magazinului si cu perspectivele de viitor ale acestuia fiind vital si altor magazine de acest tip: adaosuri mici, preturi dinamice adaptate momentului, import direct de la furnizori pentru o parte din produse, achizitionarea directa de la importatori prin evitarea intermediarilor.

Solutia integrata SmartCash Shop de gestiune a magazinelor si supermarket-urilor dezvoltata de Magister Software si aleasa de Aria, este una fiabila si flexibila oferind stabilitate, garantia eficientei si posibilitatea de optimizare a operatiilor din magazin: verificarea in timp real a stocurilor, modalitati de aprovizionare si depozitare, gestionarea preturilor si consolidarea datelor.

Despre Magister Software

Magister Software se afla actualmente in top-ul companiilor care furnizeaza solutii integrate sigure pentru retail. Vanzarile au crescut considerabil in ultima perioada, datorita recunoasterii la nivel national si a imbunatatirii permanente a serviciilor oferite. Iar performantele companiei la nivel national se datoreaza unei preocupari intense pentru perfectionarea solutiilor si produselor, pentru incurajarea initiativelor.
Magister Software
Str. Matei Basarab nr.94,
Sector 3, Bucuresti
Tel/Fax: 021-3228811
info@magister.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magister-software/magister-software-implementeaza-smartcash-shop-in-cel-mai-mare-supermarket-din-medias