SmartCash RMS în topul preferinţelor retailerilor din România

BUCURESTI - 5 august 2010

Comunicat tip General in IT&C

Fiind rezultatul unui efort continuu de dezvoltare şi îmbunătăţire, SmartCash RMS se dovedeşte a fi, din ce în ce mai vizibil, cea mai fiabilă soluţie pentru comercianţii medii locali...

SmartCash RMS în topul preferinţelor retailerilor din România

În prima jumătate a anului 2010 un număr mare de reţele cu notorietate de pe piaţa retail din România au apelat la principalul furnizor de soluţii complete pentru retail pe segmentul lanţuri de magazine medii şi mici - Magister Software pentru implementarea platformei SmartCash Retail Management System.
Fiind rezultatul unui efort continuu de dezvoltare şi îmbunătăţire, SmartCash RMS se dovedeşte a fi, din ce în ce mai vizibil, cea mai fiabilă soluţie pentru comercianţii medii locali care îşi doresc acces simultan şi centralizat la toate modulele responsabile de fluxul retail: vânzare, gestiune, inventariere, fidelizare, analize şi raportare.
Cele mai importante lanţuri de magazine aflate în expansiune la ora actuală, precum Cris-Tim şi Mic.Ro, au ales soluţiile şi suportul de la Magister Software datorită capacităţii sistemului său de a asigura un management de calitate şi un circuit informaţional unic şi interdependent între toate componentele. Magister Software deţine recordul pentru cele mai rapide implementări din România prin urmărirea un model standardizat de implementare specializat pentru lanţuri retail.
Astfel, în prima jumătate a acestui an Magister Software a înregistrat o creştere semnificativă a volumului de vânzări pe plan naţional consolidându-şi incontestabil poziţia de lider pe segmentul lanţurilor de magazine medii de proximitate.
Dezvoltarea lanţurilor de magazine de proximitate se încadrează în tendinţele mediului retail generate de criza economică. Elemente de excelenţă ale produsului SmartCash RMS acoperă cu succes necesităţile actuale ale acestui tip de magazin, cum ar fi evaluarea instantanee a stocului, disponibilitatea datelor pentru decizii imediate, soluţii de fidelizare clienţi prin gift card nominal, comerţul pe credit sau analiza datelor despre vânzările acumulate prin metode ultra moderne.

Despre Magister Software

La ora actuala peste 3000 de magazine din intreaga tara folosesc solutiile furnizate de Magister Software. Compania este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme complete integrate pentru sectorul retail avand si o gama larga de servicii, printre care un call center national si asistenta tehnica prin helpdesk. Pentru detalii accesati www.magister.ro.
Tel: 031.821.01.50
Fax: 031.822.00.41
Str. Dima Cristescu Nr. 9B, sector 2, Bucuresti
marketing@magister.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magister-software/smartcash-rms-in-topul-preferintelor-retailerilor-din-romania