SmartCash Shop in noul magazin Bata din Iulius Mall Iasi

BUCURESTI - 16 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Magister Software a implementat solutia sa si in al doilea magazin Bata din Romania, care s-a deschis recent la Iasi in cadrul galeriilor comerciale Iulius Mall...

SmartCash Shop in noul magazin Bata din Iulius Mall Iasi

Magister Software a implementat solutia sa si in al doilea magazin Bata din Romania, care s-a deschis recent la Iasi in cadrul galeriilor comerciale Iulius Mall.

Bata este una dintre cele mai importante companii internationale, cu o mare acoperire geografica. Bata a devenit in timp un stil aparte, pentru ca se adapteaza oricarui mediu si vine in intampinarea necesitatilor fiecarui tip de cumparator, prin produse calitative si un design deosebit. Linia de pantofi Bata a cucerit de curand si piata din Romania.

Solutia oferita este una monopost si contine toate elementele necesare unei asemenea solutii. Actualizarea automatizata a nomenclatorului de produse si receptia se fac pe baza de fisiere packlist folosind un Plug-In personalizat. Raportarea vanzarilor se face plecand de la situatiile de vanzari transferate in format Excel, fara interfata specializata.

Avand la dispozitie un spatiu de aproximativ 100 mp, noul magazin promoveaza de asta data si in Iasi conceptul de calitate absoluta in domeniu, specific produselor Bata in lumea intreaga.

Magazinul a fost deschis in Romania de catre reprezentantul unic Evoline Impex. Furnizorul de solutie software este Magister Software iar integratorul local care s-a ocupat de instalare este firma Vec Impex, partanerul nostru certificat in zona.

Chiar daca magazinul din Iasi a fost deschis intr-un timp record, acesta se caracterizeaza printr-un asect deosebit. Logistica este foarte bine pusa la punct, specifica tuturor magazinelor Bata.

SmartCash Shop a venit in sprijinul acestei intiative, oferind suport controlului integrat al stocurilor si al vanzarii. Deoarece SmartCash POS impreuna cu imprimanta fiscala Datecs FP-550T reprezinta la ora actuala cel mai rapid POS fiscal de uz general disponibil, aceasta varianta s-a adaptat perfect la Bata asigurand rapiditate de implementare si o fiabilitate de neegalat.

Despre Magister Software

Magister Software este unul dintre cei mai importanti producatori de software pentru magazine si supermarket-uri, cu traditie si un bun renume pe piata romaneasca. Solutiile software SmartCash Shop au trecut testele de atestare Microsoft, Verified for Windows XP, Magister Software fiind una dintre primele companii din Romania care au obtinut o certificare Microsoft Certified Partner prin testarea produselor.
Magister Software
Str. Matei Basarab nr.94,
Sector 3, Bucuresti
Tel/Fax: 021-3228811
info@magister.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magister-software/smartcash-shop-in-noul-magazin-bata-din-iulius-mall-iasi