Cyber Monday pe 3 decembrie la Maguay!

BUCURESTI - 30 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Internet

Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca furnizor de solutii complete in segmentul IT, a pregatit solutii IT (laptop-uri, sisteme desktop si alte produse) la preturi cu pana la 50% mai mici.

Cyber Monday pe 3 decembrie  la Maguay!

Pe 3 decembrie 2012, intre orele 09:00 si 18:00, Maguay te invita sa profiti de o noua zi de reduceri. Vor fi notebook-uri cu pana la 50% DISCOUNT, sisteme desktop, monitoare cu touch screen si multe alte produse, toate la preturi speciale.

Preturile promotionale se aplica exclusiv comenzilor plasate in cursul zilei de 3 decembrie si achitate pe 3 si 4 decembrie 2012.

La fel ca si la Black Friday, mecanismul este simplu. Consultati oferta promotionala la adresa www.maguay.ro/cyber-monday si apoi contactati-ne la telefon, la numerele 021-210.38.39 sau 021-212.06.53/54, pentru a plasa comanda. De asemenea, in acelasi interval orar va asteptam si in showroom-ul nostru din strada Bratului, nr. 23, sect. 2, Bucuresti pentru a vedea direct produsele noastre sau a le achita/ridica in aceeasi zi.

Pentru mai multe informatii referitoare la promotiile Maguay si lista completa a filialelor noastre din tara, accesati www.maguay.ro/cyber-monday.

Despre MAGUAY

Maguay a realizat in 2011 o cifra de afaceri de 14 milioane euro. Acumularea unui nivel ridicat de expertiza a permis companiei indeplinirea conditiilor de certificare impuse de programe de parteneriat: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner si Symantec SMB Silver Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.
Maguay a obtinut in noiembrie 2008, eticheta ecologica europeana din partea Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, fiind prima firma romaneasca din domeniul IT care detine aceasta certificare, pentru toate notebook-urile si sistemele produse.

Informatii complete despre gama de produse ofertata: www.maguay.ro.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
Departamentul de vanzari:
sales@maguay.ro
Tel: 021-210.38.09

Departamentul de marketing:
marketing@maguay.ro
Tel: 021-210.38.09

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/cyber-monday-pe-3-decembrie-la-maguay