Maguay a fost premiată de Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti

BUCURESTI - 3 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Maguay a primit din partea Camerei de Comerț și Industie a României, Premiul Național în Topul Național al Firmelor pentru anul 2012, la categoria Industrie, Fabricarea calculatoarelor și echipamentelor periferice.

Diploma de Excelenta

Maguay este o prezență constantă pe primul loc în topurile anuale organizate de cele 2 instituții. În stabilirea clasementelor finale sunt luați în calcul o serie de indicatori, precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, etc. Premiile obținute în acest an demonstrează că Maguay a reuşit să işi păstreze poziția pe piață, în pofida mediului economic potrivnic.

Corvin Pughin, Director Comercial Maguay

Premiul a fost acordat în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, ediţia a XX-a, cel mai important eveniment al elitei oamenilor de afaceri din România, care a avut loc în data de 28 noiembrie 2013.

Alte 2 premii oferite de Camera de Comerț și Industire a Municipiului București confirmă statutul companiei Maguay de lider ca producator român de sisteme și integrator de sisteme informatice complexe.

Camera de Comerț și Industire a Municipiului București a premiat excelența în afaceri la ediția jubiliară a Topului Firmelor din Municipiul Bucuresti pentru anul 2012, o festivitate de premiere a principalelor companii care își desfășoară activitatea în municipiul București. Evenimentul a fost organizat, pe data de 6 noiembrie 2013 la Hotelul Intercontinental și a adunat personalități importante atât din mediul politic, cât și din lumea afacerilor.

În cadrul acestei ceremonii Maguay a obținut Locul 1 la categoria Întreprinderi mici, domeniul Industrie, grupa de activitate „Fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”. În cadrul aceleiași festivități Maguay a primit Trofeul și Diploma de excelență pentru prezența de 5 ani în top pe locul 1 în perioada 2008 – 2012.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie București, Dl. Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, a explicat motivele pentru care s-au acordat premiile de excelență: „Sunt criterii care au fost testate timp de aproape 20 de ani. Ele de fapt identifică câteva lucruri dintre calitățile management-ului. Două lucruri mi se par importante: modul de utilizare a fondurilor de investiții și, foarte important, randamentul forței de muncă.”

Despre MAGUAY

Maguay a realizat in 2012 o cifra de afaceri de 14,5 milioane euro, clasandu-se in Top 10 marci IT comercializate in Romania.
Acumularea unui nivel ridicat de expertiza a fost apreciata de catre partenerii generatori de tehnologie cu care compania se afla in relatie directa prin acordarea unor inalte certificari, cum ar fi: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Silver Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Partner.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-a-fost-premiata-de-camera-de-comert-si-industrie-a-romaniei-si-camera-de-comert-si-industrie-a-municipiului-bucuresti