Maguay a lansat noua gama de PC-uri

BUCURESTI - 13 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Maguay , cel mai important producator roman de PC-uri, servere si storage, a lansat astazi, in cadrul evenimentului F5, noua sa gama de PC-uri.

Showcase eveniment Maguay F5

Showcase eveniment Maguay F5

 In cadrul evenimentului F5 am trecut in revista noutatile tehnologice integrate in sistemele noastre de calcul de tip client: PC –uri, notebook –uri, etc. Pentru ca, in ultimii ani, Maguay s-a manifestat ca un integrator de solutii informatice de referinta pe piata romaneasca, tinta evenimentului a fost sa evidentiem faptul ca activitatea de constructie de sisteme de calcul ramane in continuare core – business –ul nostru. Citeste mai mult: Maguay a lansat noua gama de PC-uri  

Eduard Pughin, Operations Manager, Maguay

Evenimentul Maguay F5 a insemnat atat produse noi cat si un refresh tehnologic al platformelor ce stau la baza sistemelor PC Maguay:

Sistemul Maguay GamePower AiO , un PC de tip All-in-One destinat gaming-ului fara compromis. Acesta dispune de un ecran curbat de 34", cu rezolutia de 3440x1440 si poate fi configurat cu cele mai performante componente standard: placa de baza este in format miniITX si placa video full size cu racire pe 2 sloturi, standardizare ce permite orice fel de upgrade ulterior. Sistemul expus a fost dotat cu procesorul Intel Core i7-6700K si cea mai puternica placa video a momentului, bazata pe proaspat lansatul nucleu Pascal - NVIDIA GeForce GTX 1080.

Sistemul Maguay GamePower X99 , bazat pe platforma X99 si cel mai nou procesor Intel din gama Extreme, cu nucleu Broadwell-E si avand un numar impresionant de 6, 8 sau 10 nuclee (decacore), ce soseste cu sistem de racire pe lichid. Acesta mai poate fi configurat cu pana la 128 GB de memorie DDR4 ultra-rapida si noile placi video NVIDIA Pascal - GeForce GTX 1080, in configuratie single si SLi.

Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor si  placa video de desktop, cu un pret extrem de competitiv pentru categoria sa de produs.

Statiile de lucru Maguay PowerStation X1 si X2, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Xeon E3/E5, in configuratie single si dual. Acestea au fost prezentate ca solutii complete, impreuna cu monitoarele profesionale EIZO ColorEdge si ASUS ProArt, precum si cu perifericele specializate, de control spatial, 3Dconnexion .

Noile desktop-uri si laptop-uri pe tehnologie Intel Skylake destinate mediului de afaceri.

Iar noutatile nu s-au oprit aici, sistemele Maguay de inalta performanta fiind acum configurabile cu SSD-uri PCI Express bazate pe chip-uri cu stocare paralela 3D NAND.

"Ne mandrim cu sistemele de calcul marca Maguay (PC –uri, notebook –uri, servere si storage), ele fiind apreciate in egala masura de catre clienti, parteneri si chiar si de catre concurenta noastra. Cei care au fost prezenti la F5, au putut sa constate ca aprecierile sunt indreptatite.

La sfarsitul lunii septembrie vom reveni cu a XIV-a editie a No Time for Downtime, eveniment deja traditional in Romania, dedicat sistemelor de calcul de tip servere si storage, dar si solutiilor de tip „mission – critical” pentru functionarea sistemelor informatice complexe, incluzand reflectarea trendurilor tehnologice pentru acest segment.” a declarat Eduard Pughin, Operations Manager, Maguay.

„Maguay, in calitate de Intel Technology Provider Platinum, a integrat intotdeauna cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastra. Produsele Maguay nu au fost niciodata definite doar ca sisteme hardware asamblate din componente ci ca solutii complete, testate si certificate impreuna cu specialistii nostri. Cei 24 ani de experienta ai companiei  Maguay si cei 16 ani de parteneriat cu Intel s-au fructificat, de-a lungul timpului in importante proiecte realizate impreuna. De asemenea,  Intel a acordat companiei Maguay, in cadrul evenimentului international CeBIT 2012, premiul special pentru contributia remarcabila adusa in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de server Intel.” a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel.

Despre MAGUAY

Maguay este cel mai important producator roman de PC-uri, servere si storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, in ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producator roman de servere - fiind singurul producator roman din Top 5 Server vendors.

In 2012 compania Maguay a fost premiata de catre Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contributia remarcabila adusa in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de server Intel.

Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil sa implementeze si sa livreze „la cheie” solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii si suport de calitate.

Brand-ul Maguay se diferentiaza pe piata IT din Romania prin oferirea solutiilor personalizate in functie de nevoile clientilor, atat din punctul de vedere al sistemelor informatice, cat si la nivel software.
Calitatea serviciilor si produselor oferite de Maguay este garantata de parteneriatele cu cei mai buni integratori si furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-a-lansat-noua-gama-de-pc-uri2