Maguay a organizat a XIV-a ediție No Time for Downtime

BUCURESTI - 4 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Maguay a organizat pe 29 septembrie 2016 evenimentul anual „ No Time for Downtime ”, unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România, dedicat echipamentelor și infrastructurilor critice pentru siguranța organizațiilor.

Corvin Gabriel Pughin

Corvin Gabriel Pughin

 Cea de-a XIV-a ediție, consecutivă, a evenimentului nostru anual a descris cel mai bine ceea ce înseamnă Maguay - consecvență în a oferi cele mai noi tehnologii și a face transferul beneficiilor aferente către utilizatorii finali – organizații și instituții publice sau private. Tehnologiile prezentate, hardware și software, pentru Data Center și aplicațiile „mission-critical” au fost prezentate împachetat în soluții de infrastructură sau sisteme informatice „la cheie”.  

Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay

Ajuns la cea de-a XIV-a ediție, No Time for Downtime a luat naștere ca eveniment dedicat serverelor, dar a evoluat odată cu compania Maguay într-un eveniment dedicat soluțiilor informatice complexe, bazate atât pe hardware de ultimă generație, dar și software și knowledge acumulat în cei peste 24 ani de activitate. Knowledge pe care compania l-a oferit și-l oferă „as a Service”, Maguay furnizând soluții complete, la cheie.

 

Ediția din acest an a reunit peste 200 de specialiști IT din România care au avut ocazia de a discuta direct cu lideri și generatori de tehnologie, la nivel mondial precum: Intel, Oracle, Microsoft, Fortinet, Bitdefender, HGST, Phoenix IT, iSYS și partenerii de tehnologie - Rittal, Asus, In Win, Kingston, AMCS.

"Pe lângă soluțiile hardware și software noi, performante, standardizate – caracteristica ediției a XIV-a fost definită cel mai bine prin moto-ul ei, Knowledge as a Service, subliniind astfel, mai presus de toate, expertiza echipei Maguay, acumulată în cei 24 ani de activitate.” a declarat Corvin Pughin , Director Comercial, Maguay.

Pe parcursul evenimentului au fost organizate sesiuni de prezentări tehnice și o expoziție în cadrul căreia specialiștii certificați ai Maguay, au prezentat, cele mai noi tehnologii ale trendsetter-ilor la nivel mondial, integrate în gama de produse și soluții adresate atât companiilor SMB cât și celor din zona enterprise:

- Platformele Maguay de storage unificat folosind conceptul de software define storage;- Noile servere Maguay bazate pe tehnologie Intel;- Soluții de virtualizare pentru orice tip de scenariu Data Center (Microsoft, VMware, XEN);- Soluții de stocare enterprise de la HGST;- Soluții complete de securitate Fortinet;- Demo Bitdefender Gravity Zone;- iTrack - soluția avansată de management și monitorizare prin GPS a flotei auto și soluția de optimizare a rutelor de distribuție;- Soluțiile de e-learning Maguay pentru mediul academic și corporate, precum și sistemul de testare profesională Maguay QuizMaster;

În zona de sisteme PC, au fost prezentate:

- Gama Maguay de sistemele portabile și desktop pentru office, dotate cu cele mai noi tehnologii Intel și NVIDIA;- Stațiile de lucru profesionale Maguay PowerStation;- Controller-ele spațiale profesionale 3Dconnexion, pentru proiectare și modelare 3D;- Monitoarele profesionale Eizo ColorEdge, cu sisteme de calibrare automată și în rețea;- Sistemele de gaming Maguay GamePower X99, bazat pe platforma Broadwell-E precum și all-in-one-ul de gaming cu ecran curbat, de 34”, Maguay GamePower AiO.

 

În cadrul sesiunii de prezentări Maguay a prezentat soluțiile Data Center și storage enterprise din portofoliul Maguay și soluțiile de Data Center implementate de Maguay în 2016.

Reprezentantul Intel Corporation, Bogdan Georgescu Channel Account Manager, a vorbit despre noile tehnologii de server Intel și beneficiile pe care le aduc la nivel de performanță – gama de procesoare Intel Xeon E3 v5 și E5 v4, tehnologia 3D Xpoint, SSD-uri bazate pe tehnologia NVMe Intel Omni-Path Architecture.

Alin Voiculeț, Technology Senior Sales Consultant, Oracle Romania, a vorbit despre Oracle Cloud Machine, o suită completă de servicii de tip Infrastructure as a Service – IaaS și Platform as a Service  -  PaaS pentru organizațiile care au nevoie de un cloud dedicat, intern și privat. În cadrul prezentării a punctat beneficiile și avantajele platformei publice de cloud, în același timp cu respectarea cerințelor specifice  de securitate, audit și legislație.

Prezentarea Microsoft Romania susținută de Ovidiu Pismac, Account Technology Strategist a pus accentul pe beneficiile și funcționalitățile aduse de Windows Server 2016 și System Center 2016.

Adrian Danciu, Regional Director, South Eastern Europe, Fortinet a vorbit despre Fortinet Security Fabric, soluția de securitate end-to-end care protejează întreaga rețea.

Prezentarea susținută de Grigory Nikonov, Systems Engineer, HGST și Marcin Pączko - Country Manager CEE, HGST, a pus accentul pe noile produse HGST de stocare pentru Data Center.

În ultima sesiune de prezentări, Mihai Popescu, Sales Engineer Bitdefender, a vorbit despre managementul securității în infrastructuri hibride.

Ultima prezentare a fost susținută de Thorbjørn  Schmidt-Jacobsen Sales Director, AMCS Routing, care a vorbit despre reducerea costurilor de transport prin optimizarea rutelor.

Pentru mai multe informații referitoare la eveniment și prezentările susținute atât în cadrul celei de-a XIV-a ediție cât și cele anterioare, vă invităm să accesați www.NTFD.ro.

Despre MAGUAY

Maguay este cel mai important producător român de PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, în ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producător român de servere - fiind singurul producător român din Top 5 Server vendors.

În 2012 compania Maguay a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.
Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil să implementeze și să livreze „la cheie” soluții informatice hardware și software cu asigurarea unor servicii și suport de calitate.

Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software.
Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 și este certificată de TUV Thüringen.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-a-organizat-a-xiv-a-editie-no-time-for-downtime