Maguay lansează gama nouă de servere cu procesoare Intel® Xeon® E7 v3

BUCURESTI - 29 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Maguay , cel mai important producător autohton de sisteme informatice, lansează astăzi noile servere eXpertServer, cu procesoare din seria Intel® Xeon® E7 v3, imediat după lansarea în România a acestor procesoare fabricate de Intel Corporation.

Maguay eXpertServer 411-E7-4U

Maguay eXpertServer 411-E7-4U

 Maguay a lansat noile servere în premieră pe piața românească concomitent cu prezentarea procesoarelor Intel® Xeon® E7 v3. Noile Maguay eXpertServer 411-E7-4U, echipate cu procesoare Intel® Xeon® E7 v3 livrează o performanță fără precedent, scalabilitate, disponibilitate și se încadrează în conceptul No Time for Downtime.  

Corvin Pughin, Director Comercial MAGUAY

Intel Corporation a lansat pe 25 iunie 2015, în România, noua gamă de procesoare Intel® Xeon® E7. Noile procesoare Intel® Xeon® E7 v3 oferă o performanță cu 40% mai mare față de generația anterioară și cu până la 70% mai multe sesiuni de analiză pe oră datorită faptului că au până la 18 nuclee, cu 20% mai multe față de generația anterioară, și cu până la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache).

 

În cadrul show-case-ului Maguay a prezentat serverul eXpertServer 411-E7-4U, o soluție enterprise server de tip multiprocesor în format rackmount 4U. Serverul este destinat aplicațiilor de tip mission-critical, potrivit scenariilor de implementare a datacenterelor moderne: consolidare – virtualizare, privat cloud, hybrid cloud sau cluster baze de date enterprise, inclusiv arhitecturi de tip in-memory (SAP).

 

Cele mai importante noutăți în configuraţia eXpertServer-ului lansat astăzi de Maguay sunt:

    - Server tip quad-procesor cu suport pentru 4 procesoare Intel® Xeon® din seria E7-4800/8800 v3, 3 x QPI (max. 9.6GT/s), max. 18 core per CPU, 45MB L3 cache

    - 96 sloturi DIMM suportând până la 6TB memorie DDR4

    - Suport pentru ultima și cea mai performantă tehnologie SSD: 4 sloturi hot-swap NVMe

    - Management complet și performant, inclusiv de la distanță și inclusiv al consumului de putere

 

Serverul continuă tradiția Maguay de a aduce pe piață cele mai noi tehnologii direct de la producătorul acestora, este bazat pe o arhitectură standardizată și non-proprietară, în același timp configurabilă conform necesităților utililizatorilor. Produsul este disponibil pe site-ul www.maguay.ro.

No Time for Downtime a devenit în timp unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România ajuns la a-14-a ediție. Anul acesta vom prezenta cele mai noi soluții informatice pentru transformarea modernă a infrastructurii organizațiilor: hybrid cloud (mix între cloud public și privat), software defined infrastructure, soluții de securitate, back-up și virtualizare, oferite de Maguay și partenerii evenimentului.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial MAGUAY.

 

“Maguay este unul dintre integratorii de încredere ai Intel în România, un adevarat model de business pentru system builderi. Investind în tehnologia cea mai nouă și în instruirea continuă a angajaţilor, Maguay este capabil să ofere un suport profesionist clienţilor săi.”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.

Despre MAGUAY

Maguay este unul dintre cei mai importanți producători români de sisteme informatice: notebook-uri, PC –uri, servere, storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, Maguay este cel mai mare producător român de servere. În ultimii 10 ani Maguay a ocupat pozitia 5 în Top 5 Server vendors, fiind surclasată doar de către marii producători.
În 2012 compania Maguay a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.
Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil să implementeze și să livreze “la cheie” soluții informatice hardware și software cu asigurarea unor servicii și suport de calitate.

Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software.

Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 și este certificată de TUV Thüringen.
Informații complete despre gama de produse ofertată: www.maguay.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-lanseaza-gama-noua-de-servere-cu-procesoare-intel-xeon-e7-v3