Maguay lansează noile servere Maguay eXpertServer, bazate pe familia de procesoare Intel® Xeon® Scalable

BUCURESTI - 13 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

București, 13 iulie 2017 - Maguay, cel mai important producător român de sisteme de calcul (servere, sisteme de stocare, stații de lucru desktop și mobile), lansează astăzi noile servere Maguay eXpertServer, bazate pe noua familie de procesoare Intel® Xeon® Scalable, simultan cu lansarea oficială a tehnologiei de către gigantul domeniului IT la nivel mondial, compania Intel.

Maguay eXpertServer - Intel Xeon Scalable

Maguay eXpertServer - Intel Xeon Scalable

 Noile Maguay eXpertServer sunt lansate, din nou, simultan cu tehnologia Intel pe care sunt construite. Lucrând cu Intel în dezvoltarea acestor platforme, în cei peste 18 ani de parteneriat Platinum, Maguay a devenit capabilă să livreze cele mai bune soluții și cel mai bun suport clienților noștri, ținta finală a beneficiilor acestor tehnologii revoluționare. 

Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay

Noile eXpertServer oferă o îmbunătățire semnificativă a performanțelor, combinată cu un set bogat de caracteristici bazate pe tehnologii de ultimă oră și care au ca rezultat beneficii funcționale considerabile, într-o varietate largă de scenarii de utilizare, cum ar fi: virtualizare complexă, storage, Cloud, HPC, aplicații de analiză în timp real funcționând pe seturi de date de ordinul petabyte.

Familia de servere Maguay eXpertServer ajută la reducerea complexități infrastructurii hardware, facilitând astfel crearea de soluții inovatoare pentru cerințele actuale din centrele de date și mediile enterprise complexe.

Cea mai nouă generație de procesoare pentru servere Intel® Xeon® Scalable vine cu:

- o creștere de 50% a puterii de procesare;

- 6 canale de memorie DDR4, față de 4 la generația anterioară;

- 20% mai multe benzi PCIe pentru conectare I/O;

- un nou set de instrucțiuni AVX 512;un motor de accelerare hardware pentru diverse sarcini critice - cum ar fi schimbul de chei publice pentru criptografie sau comprimarea datelor cu performanțe remarcabile: până la 100 Gbps Crypto, 100 Gbps de compresie, 100 kops RSA, 2k Decrypt;

- tehnologia de interconectare OmniPath cu lățimea de bandă de 100Gb.

Noile Maguay eXpertServer integrează tehnologia Intel® Optane™ SSD, carduri de rețea Ethernet cu suport iWARP RDMA și accelerare hardware Intel® QuickAssist pentru algoritmi utilizabili pe scară largă în calcul intensiv.

Așa cum am obișnuit beneficiarii, noile Maguay eXpertServer sunt scalabile și complet configurabile,  integrând doar componente standardizate și non-proprietare.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului, la www.maguay.ro/expertserver-222s/.

Despre MAGUAY

Maguay este cel mai important producător român de PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, în ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producător român de servere - fiind singurul producător român din Top 5 Server vendors.

În 2012 compania Maguay a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.
Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil să implementeze și să livreze „la cheie” soluții informatice hardware și software cu asigurarea unor servicii și suport de calitate.

Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software.
Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 și este certificată de TUV Thüringen.

Informații complete despre gama de produse ofertată: www.maguay.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-lanseaza-noile-servere-maguay-expertserver-bazate-pe-familia-de-procesoare-intel-xeon-scalable