Maguay lanseaza o noua linie de servere

BUCURESTI - 4 aprilie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Maguay , companie ce activeaza pe piata din Romania ca producator de sisteme de calcul, integrator de sistem si dezvoltator software, lanseaza noua linie de servere, bazate pe cele mai noi tehnologii Intel Server .

Maguay lanseaza o noua linie de servere
 Noile eXpertServer Maguay, bazate pe procesoarele Intel® Xeon® seria E5 reprezinta solutia optima pentru cresterea cu pana la 80% a performantei si imbunatatirea cu pana la 50% a eficientei energetice, comparativ cu generatia anterioara de servere! Sistemele de tip server reprezinta punctul forte al activitatii noastre de producator iar Maguay continua sa lanseze in premiera tehnologie de ultima ora pe piata romaneasca.  

Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay.

“Noi consideram ca serverul, fizic sau virtual, oferit in cloud sau la sediul beneficiarului, este o componenta vitala a infrastructurii IT. Echipamentele Maguay de tip server se adreseaza utilizatorilor care au nevoie de solutii complexe, de inalta disponibilitate si la un raport corect pret/ performanta . Exemplificam, fara a ne limita la: solutii storage de tip enterprise, optimizare si consolidare Data-Center prin oferirea solutiei de virtualizare servere, precum si solutii de virtualizare desktop.” a declarat Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay.

Adresate companiilor mici, medii si mari, serverele Maguay fac dovada expertizei tehnice avansate, configuratiile fiind validate in premiera atat pe platforme software open-source, cat si de producatori de tehnologie precum Intel, RedHat, Vmware, Citrix sau Microsoft.

 

“Alte beneficii importante ale serverelor Maguay sunt configurabilitatea si scalabilitatea. Astfel, putem oferi intotdeauna solutii optimizate pentru diverse domenii si grade de utilizare, solutii care sunt in acelasi timp scalabile, permitand cresterea performantelor oferite pe masura dezvoltarii afacerii” a continuat dl. Eduard Pughin.

 

“Cresterea cloud computingului si a dispozitivelor conectate transforma felul in care companiile beneficiaza de produsele si serviciile IT. Pentru ca business-urile sa capitalizeze aceste inovatii, este necesar ca industria sa se adreseze cererii mari de centre de date mai eficiente, sigure si performante. Noile procesoare Intel® Xeon® E5 sunt construite special pentru acest lucru, oferind performanta sporita, concomitent cu scaderea consumului de energie. Maguay este unul dintre integratorii de incredere ai Intel in Europa, investind in educarea continua a angajatilor si oferind un suport prompt clientilor sai” a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.

 

Noile eXpertServer asigura convergenta a patru dintre tintele dorite de orice companie pentru echipamentele IT: pret de achizitie si costuri de operare mici, consum redus de energie si performanta ridicata. In plus, Maguay a dezvoltat o platforma completa de servicii, produse hardware si software care vin sa completeze oferta pentru solutii complexe de infrastructura IT, comunicare si colaborare, securitate, stocare si back-up date.

Despre MAGUAY

Maguay a realizat in 2011 o cifra de afaceri de 14 milioane euro. Acumularea unui nivel ridicat de expertiza a permis companiei indeplinirea conditiilor de certificare impuse de programe de parteneriat: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner si Symantec Silver Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.
Maguay a obtinut in noiembrie 2008, eticheta ecologica europeana din partea Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, fiind prima firma romaneasca din domeniul IT care detine aceasta certificare, pentru toate notebook-urile si sistemele produse.
Informatii complete despre gama de produse ofertata: www.maguay.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-lanseaza-o-noua-linie-de-servere