Maguay lansează primul site al unei case de avocatură - Bogasiu & Asociaţii

BUCURESTI - 16 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Maguay lansează primul site al unei case de avocatură - Bogasiu & Asociații, bazat pe cele mai noi tehnologii din domeniu și optimizat pentru smartphone-uri și tablete.

www.bogasiu.ro

www.bogasiu.ro

 Mai modern, optimizat în materie de compatibilitate, astfel încât să poată fi accesat fără erori de pe orice dispozitiv… și bazat pe cele mai noi tehnologii. Astfel putem defini noul site www.bogasiu.ro, pe care am avut onoarea să-l reconstruim conform noii identități pe care am dezvoltat-o împreună. 

Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Site-ul a fost dezvoltat de către compania Maguay, cu o vastă expertiză în domeniul tehnologiei informației, fiind un important integrator de sisteme informatice complexe din România. În ultimii ani, Maguay și-a lărgit paleta de servicii atât în direcția dezvoltării și implementării de aplicații software, cât și în direcția serviciilor de digital marketing și a dezvoltării web.

"Cu toate că renumele și rețeaua de clienți acumulată în cei peste 20 de ani de activitate se datorează în special rezultatelor concrete și succeselor obținute, nu am neglijat nici deschiderea față de mediul online, care reprezintă un instrument util și necesar. Prin intermediul site-ului, potențialii clienți și clienții existenți ne pot contacta în funcție de domeniile în care au nevoie de experiența și expertiza noastră, precum dreptul penal și comercial."

„Lansarea noului site www. bogasiu.ro face parte dintr-un proces mai amplu de repoziționare a noastră pe piața serviciilor juridice, stabilind în mod definitoriu direcția pe care am ales-o de mai mulți ani, dar pe care nu am comunicat-o cu fermitate, respectiv gestionarea cauzelor penale. Totodată, încercăm și o redefinire a identității noastre vizuale în acord cu evoluția noastră, cât și în vederea îmbunătățirii percepției publice. Pentru acest proces de rebrading am ales profesioniștii companiei Maguay”, a declarat Angelica Enache , Manager Partener, Bogasiu & Asociații.

Site-ul conține detalii despre avocaţii parteneri, principiile, valorile și ariile de expertiză ale fiecăruia, dar și paleta de servicii și link-uri utile către instituții relevante din domeniul avocaturii și legislativ, fiind adaptat noilor cerințe cuprinse în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii 51/1995 - Statutul profesiei de avocat, referitoare la publicitarea formelor de exercitare a profesiei.

 

Despre Bogasiu & Asociații

Societatea de Avocaţi Bogasiu & Asociaţii este una din cele mai vechi case de avocatură înființate după 1989 în România și își desfăşoară activitatea după un concept de tip „boutique law firm”, cu servicii de asistență juridică personalizate pentru a satisface cele mai exigente cerințe în domeniul penal-comercial.

Despre MAGUAY

Maguay a realizat in 2012 o cifra de afaceri de 14,5 milioane euro, clasandu-se in Top 10 marci IT comercializate in Romania.
Acumularea unui nivel ridicat de expertiza a fost apreciata de catre partenerii generatori de tehnologie cu care compania se afla in relatie directa prin acordarea unor inalte certificari, cum ar fi: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Silver Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Partner.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-lanseaza-primul-site-al-unei-case-de-avocatura-bogasiu-asociatii