Maguay MyWay P1301x, cel mai nou ultraportabil de gaming, disponibil acum in oferta Maguay

BUCURESTI - 6 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Tehnologie

Maguay MyWay P1301x, urmasul celui mai puternic ultraportabil de gaming de pe planeta, este disponibil acum in oferta Maguay. Cele mai noi si mai solicitante jocuri ale momentului vor rula la calitate maxima si fara compromisuri, oferind o experienta multimedia fascinanta.

Maguay MyWay P1503x

Maguay MyWay P1503x

 La scurt timp dupa lansarea sistemelor desktop Maguay construite cu cea de-a patra generatie de procesoare Intel® Core™, ne bucuram sa lansam un ultraportabil care integreaza cele mai noi tehnologii cu o putere sporita de procesare si care atinge performantele unui desktop replacement veritabil. 

Corvin Pughin, Director Comercial Maguay Impex

MyWay P1301x are un display de 13.3” cu rezolutie FullHD (1920x1080) si poate fi configurat cu cele mai puternice procesoare Intel® i7 din generatia a IV-a, Haswell, oferind astfel ultraportabilului MyWay P1301x performanta unui desktop replacement veritabil.

Ultraportabilul poate fi configurat cu SSD-uri de pana la 512 GB sau cu HDD-uri hibrid de 1 TB si suporta pana la 16 GB de memorie DDR3 la 1600 MHz.

Procesorul grafic nVIDIA GTX 765M dotat cu tehnologia Optimus™ si 2 GB de memorie GDDR5 este primul GPU nVIDIA GeForce GTX care soseste pe un notebook de numai 2 kg.  Acesta ii ofera ultraportabilului o performanta grafica comparabila cu cea a notebook-urilor de gaming de 15 si 17” si ruleaza impecabil cele mai noi titluri de jocuri.

Sistemul audio, Sound Blaster™ Cinema, face ca sunetul sa fie la fel de profund si bogat in detalii precum imaginea randata pe ecranul de 13.3", mat si Full HD. Tastatura de tip chiclet, iluminata, intregeste dotarile ultraportabilului. Modelul dispune si de tehnologia Anti-Theft de la Intel®, care asigura securitatea datelor. In cazul  pierderii sau furtului ultraportabilului, datele nu vor putea fi accesate de altcineva.

 

Produsul este disponibil pe comanda si poate fi configurat pe site-ul www.maguay.ro sau telefonic, cu ajutorul unui specialist Maguay.

 

Pretul in configuratia de baza incepe de la 4889 lei, cu TVA inclus.

Configuratia de baza: Intel® Core™ i7-4600M la 2,9 GHz - 3,6 GHz TURBO, 8 GB RAM si HDD hibrid de 500 GB cu SSD de 8 GB, integrat.

Despre MAGUAY

Maguay a realizat in 2012 o cifra de afaceri de 14,5 milioane euro, clasandu-se in Top 10 marci IT comercializate in Romania.
Acumularea unui nivel ridicat de expertiza a fost apreciata de catre partenerii generatori de tehnologie cu care compania se afla in relatie directa prin acordarea unor inalte certificari, cum ar fi: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Silver Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.
Maguay a obtinut in noiembrie 2008, eticheta ecologica europeana din partea Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, fiind prima firma romaneasca si a doua europeana din domeniul IT care detine aceasta certificare, pentru toate notebook-urile si sistemele produse.
Informatii complete despre gama de produse ofertata: www.maguay.ro.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
Corvin Pughin
Director Comercial Maguay Impex SRL
marketing@maguay.ro
Tel: +40 21 210-3809
www.maguay.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-myway-p1301x-cel-mai-nou-ultraportabil-de-gaming-disponibil-acum-in-oferta-maguay