Maguay va participa la DreamHack Open Cluj-Napoca 2015

BUCURESTI - 13 octombrie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, IT&C, Tehnologie

București, 13 oct. 2015 - Cea de-a doua ediție DreamHack din acest an, DreamHack Open Cluj-Napoca 2015 (29 octombrie – 1 noiembrie), organizată de Computer Games, se bucură de susținerea companiei Maguay , cel mai important producător autohton de servere și PC-uri.

Maguay@DreamHack 2015

Maguay@DreamHack 2015

 Numele Maguay este asociat cu performanța - acest lucru nu mai este o noutate. Mii de servere Maguay stau la baza companiilor private, a instituțiilor de cercetare, universităților, spitalelor etc. asigurând toată puterea computațională necesară acestor infrastructuri critice. La o scară mai mică, facem același lucru, cu sistemele noastre de gaming. Sisteme pe care le veți vedea din nou în standul nostru de la DreamHack, în standul partenerului Intel și pe mesele organizatorilor [...] 

Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay

Maguay participă pentru a 5-a oară, consecutiv, la DreamHack în calitate de partener oficial. Organizat anual începând cu 2012, DreamHack aduce în România cei mai buni jucători profesioniști din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acțiune pe scenă sau chiar în zona de competiție.

„Numele Maguay este asociat cu performanța - acest lucru nu mai este o noutate. Mii de servere Maguay stau la baza companiilor private, a instituțiilor de cercetare, universităților, spitalelor etc. asigurând toată puterea computațională necesară acestor infrastructuri critice. La o scară mai mică, facem același lucru, cu sistemele noastre de gaming . Sisteme pe care le veți vedea din nou în standul nostru de la DreamHack, în standul partenerului Intel și pe mesele organizatorilor, mândri posesori ai laptop-urilor de gaming Maguay.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Încă de la prima participare la DreamHack, standul Maguay a atras un număr impresionant de vizitatori care au dorit să testeze desktop-urile și laptop-urile de gaming Maguay, iar feedback-ul privind experiența de joc a fost unul pozitiv, vizitatorii revenind ediție după ediție să se joace pe „cele mai tari sisteme de gaming din România”.

În cadrul evenimentului, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower powered by ASUS , bazate pe cele mai noi procesoare Intel Skylake și Haswell-E, noua gamă de laptop-uri de gaming MyWay P, o stație grafică Maguay PowerStation, noile monitoare Iiyama de gaming și 4K, etc.

Ca de fiecare dată, specialiștii Maguay vor ajuta vizitatorii interesați de achiziția unui sistem Maguay să își realizeze configurația ideală, în funcție de bugetul și necesitățile lor - indiferent dacă vorbim despre un sistem de gaming sau de o stație de lucru profesională. De asemenea, pentru sistemele achiziționate cu ocazia evenimentului, toți vizitatorii DreamHack vor beneficia de o reducere de 10%.

Mai mult, Maguay va organiza și tombola mult așteptată de vizitatorii de la DreamHack, unde aceștia pot câștiga numeroase premii, oferite de către Maguay și partenerii săi Intel, ASUS și HyperX .

Informații complete despre gama de produse ofertată: www.maguay.ro.

Despre MAGUAY

Maguay este cel mai importanț producător român de echipamente informatice: notebook-uri, PC-uri, servere, storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, în ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producător român de servere fiind singurul producător român din Top 5 Server vendors.

În 2012 compania Maguay a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.

Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil să implementeze și să livreze „la cheie” soluții informatice hardware și software cu asigurarea unor servicii și suport de calitate.

Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software.

Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 și este certificată de TUV Thüringen.

Taguri: evenimentgamingasusIntelMaguayDreamHackhyperx
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-va-participa-la-dreamhack-open-cluj-napoca-2015