Participa la campania MAGzone si poti castiga un weekend romantic in inima Bucegilor!

BUCURESTI - 6 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Turism, Retail

Petrece Valentine’s Day alaturi de persoana iubita intr-o locatie de vis!

Castiga un weekend romantic in 2!

Castiga un weekend romantic in 2!

Comanda produse MAGzone in valoare de 150 de lei si poti castiga un weekend pentru doi la Bran in perioada 14-15 februarie.

Campania MAGzone se desfasoara in perioada 6-10 februarie 2015. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul site-ului www.tragerilasorti.ro in data de 11 februarie.

Atentie! In data de 11 februarie (intervalul orar 10:00-14:00) organizatorul va contacta castigatorul, iar in cazul in care acesta nu raspunde la telefon, organizatorul va contacta celelalte doua rezerve in ordinea extragerii lor.

Grabeste-te sa te inscrii pe lista participantilor la un weekend de vis!

Despre Magzone.ro

MAGzone.ro iti propune o oferta variata de produse de top, grupate pe categorii clare, astfel incat sa poti gasi imediat ceea ce te intereseaza!

Succesul asigurat de acest magazin este reprezentat de vanzarea produselor direct importate de firma noastra, ceea ce ne permite sa mentinem un raport calitate-pret benefic atat pentru noi, cat si pentru afiliati. Ne adresam atat femeilor, cat si barbatilor, oferind o gama variata de produse electrocasnice, produse pentru casa si gradina, jocuri si jucarii.

Pentru cei preocupati de frumusete si intretinerea corpului, MAGzone.ro vine cu o oferta variata de produse de fitness & massage, produse de slabit sau de ingrijire personala si sute de alte produse la preturi accesibile.