Sarea de Himalaya, remediul perfect natural pentru tratarea racelii, sinuzitei, bronsitei

BUCURESTI - 12 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate

Alternativa ideala pentru prevenirea si combaterea racelii, gripei si a dificultatilor respiratorii o reprezinta solutiile naturiste, care se afla chiar la indemana noastra.
Sarea de Himalaya este ideala atat pentru astm, bronsite, alergii, dificultati respiratorii, probleme cu sinusurile, cat si pentru intarirea sistemului imunitar. Aceasta se foloseste impreuna cu un inhalator salin .

inhalator_sare_raceala

inhalator_sare_raceala

In sezonul rece suntem tot mai predispusi la raceala , gripa si afectiuni respiratorii. In multe cazuri, medicamentele si-au dovedit ineficienta in lupta impotriva infectiilor virale. Desi sunt accesibile, medicamentele recomandate pentru raceala si gripa nu sunt intotdeauna cele mai indicate remedii pentru tratarea virozelor respiratorii.

Alternativa ideala pentru prevenirea si combaterea racelii, gripei si a dificultatilor respiratorii o reprezinta solutiile naturiste, care se afla chiar la indemana noastra. Fie ca este vorba despre ceaiuri din plante, miere, lamaie sau tratamente saline, acestea functioneaza eficient si sigur in tratarea afectiunilor respiratorii.

Ceaiurile din plante contribuie la hidratarea corpului, necesara in aceasta perioada, si ne ajuta sa transpiram, sa eliminam toxinele si sa scapam mai rapid de febra.

Mierea este benefica in calmarea durerilor in gat si a tusei, putand fi consumata in stare naturala sau in amestec cu ceai si lamaie. Atentie, insa! Mierea devine toxica la temperaturi de peste 40 de grade.

Unul din cele mai eficiente remedii, 100% naturale, consta in utilizarea aerosolilor salini. Sarea de Himalaya este ideala atat pentru astm, bronsite, alergii, dificultati respiratorii, probleme cu sinusurile, cat si pentru intarirea sistemului imunitar. Aceasta se foloseste impreuna cu un inhalator salin.

Inhalatorul salin este un recipient ceramic, deschis la capatul superior si prevazut cu un filtru ceramic la capatul inferior, in interiorul caruia se introduc cristale de sare de Himalaya. In momentul in care tragi aer in piept prin capatul superior, fluxul de aer inspirat trece prin cristalele de sare si creeaza astfel aerosoli benefici pentru aparatul respirator, foarte eficienti in indepartarea impuritatilor, in fluidizarea mucozitatilor si in eliminarea toxinelor responsabile de aparitia infectiilor.

Total ferita de influente exterioare si mai ales de poluarea moderna, sarea de Himalaya, provenita din Pakistan, este cea mai pura sare care poate fi gasita pe planeta noastra. Iar de calitatile ei te poti bucura respirand aerosolii furnizati de inhalatorul cu sare de Himalaya!

Despre Magzone.ro

MAGzone.ro iti propune o oferta variata de produse de top, grupate pe categorii clare, astfel incat sa poti gasi imediat ceea ce te intereseaza!

Succesul asigurat de acest magazin este reprezentat de vanzarea produselor direct importate de firma noastra, ceea ce ne permite sa mentinem un raport calitate-pret benefic atat pentru noi, cat si pentru afiliati. Ne adresam atat femeilor, cat si barbatilor, oferind o gama variata de produse electrocasnice, produse pentru casa si gradina, jocuri si jucarii.

Pentru cei preocupati de frumusete si intretinerea corpului, MAGzone.ro vine cu o oferta variata de produse de fitness & massage, produse de slabit sau de ingrijire personala si sute de alte produse la preturi accesibile.

Si totul la cele mai bune preturi pentru tine!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magzone-ro/sarea-de-himalaya-remediul-perfect-natural-pentru-tratarea-racelii-sinuzitei-bronsitei