Afla de ce tot mai multi oameni investesc in obiecte sanitare de calitate premium

BUCURESTI - 9 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Considerat un spatiu important din cadrul unei case, locuinte sau apartament, baia este totusi un mediu in care obiectele sanitare trebuie sa reflecte simbioza dintre design, calitate si functionalitate.

Considerat un spatiu important din cadrul unei case, locuinte sau apartament, baia este totusi un mediu in care obiectele sanitare trebuie sa reflecte simbioza dintre design, calitate si functionalitate.

Altminteri, de ce ai cauta intotdeauna sa cumperi doar acele tipuri de obiecte sanitare care sa intruneasca cel mai bine cele trei caracteristici enumerate anterior? Cu alte cuvinte, de ce sunt atat de importante pentru tine anumite obiecte sanitare de calitate premium?

Meritele utilizarii obiectelor sanitare

In primul rand, obiectele sanitare cuprind atat articole de baie cat si accesorii care pot fi instalate in acest spatiu. In principiu, exista doua mari categorii de produse sau obiecte sanitare.

Prima categorie este formata din diferite instalatii racordate la o sursa de alimentare cu apa si care sunt folosite pentru igiena. In aceasta categorie sunt incluse urmatoarele tipuri de produse: lavoare, cazi, dusuri, rigole etc. Iar cea de-a doua categorie cuprinde instalatii igienice de eliminare a deseurilor, precum bideu, vase WC, pisoare si numeroase accesorii.

Meritele utilizarii unor obiecte sanitare de calitate premium nu pot fi subestimate, mai ales ca scopul oricarui dispozitiv sanitar serveste unor necesitati umane si universal valabile.

O realitate ce nu trebuie ignorata!

Ceramica de inalta calitate este caracterizata de proprietati ireprosabile cum ar fi suprafetele antibacteriene si o rezistenta crescuta impotriva zgarieturilor sau ruginii. Ca  beneficiar te bucuri de un obiect sanitar rezistent la uzura, eroziune chimica si socuri mecanice, precum si abraziune.

In prezent, producatorii care testeaza noi solutii pentru armonizarea elementelor de design, respectand proprietatile calitative si de functionalitate ale obiectelor sanitare, folosesc rasini acrilice de calitate superioara  in combinatie cu numeroase pulberi naturale, precum cele de piatra si alte elemente sintetice.

Un plus de valoare si nonconformism pentru sanatatea ta si a familiei

Pentru ca la fabricarea obiectelor sanitare de lux sunt utilizate materii prime si materiale de calitate premium, acestea sunt foarte usor de intretinut. Ceea ce reprezinta un factor important in privinta curateniei din baie. Folosirea unei perii obisnuite si un detergent ecologic permite indepartarea oricaror urme sau pete de pe suprafata din ceramica a obiectelor sanitare.

O alta caracteristica importanta asigurata de calitatea produselor de lux consta in faptul ca au capacitatea de a pune in valoare intreaga casa sau locuinta. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care obiectele sanitare de foarte buna calitate sunt integrate in diferite tipuri de cladiri, precum cele de locuinte, institutii de invatamant si cercetare, spitale si industrii hoteliere, restaurante, cinematografe si alte spatii publice.

Perspectiva clasica. Design contemporan.

Datorita proprietatilor calitative intrinseci numeroaselor tipuri de produse din categoria obiectelor sanitare, te bucuri de o investitie care iti asigura o economisire a banilor pe care nu ii vei cheltui pe reparatii sau inlocuirea articolelor sanitare.

Nu doar ca vei reusi sa contribui la dezvoltarea altor elemente de design  din propria casa sau locuinta, dar vei economisi si resurse de apa datorita sistemelor integrate in anumite bazine de acumulare apa.

Finisajele elegante, culorile vii si multimea de modele frumoase cu siguranta te va impresiona si ai garantia ca oferi conditii optime de igiena si confort pentru fiecare membru al familiei tale.

 

Meritele utilizarii obiectelor sanitare