Astepti cu nerabdare sezonul 2 din The Witcher? Pana atunci poti citi seria literara Witcher!

BUCURESTI - 17 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Daca esti fan al serialului The Witcher, probabil astepti cu nerabdare sezonul 2, care va fi lansat cel mai probabil abia in 2021.

seria witcher

seria witcher

Daca esti fan al serialului The Witcher, probabil astepti cu nerabdare sezonul 2, care va fi lansat cel mai probabil abia in 2021. Stim ca este o data destul de indepartata, insa moment se pare ca filmarile sunt abia la inceput, iar productia dureaza. Finalul a fost spectaculos si probabil abia astepti sa afli ce se va intampla in continuare cu personajele tale preferate. Pentru cei care nu au vazut inca serialul, nu vom da nici un spoiler, asa ca puteti citi linistiti in continuare! 

In cazul in care te-a fascinat primul sezon al serialului si ai vrea sa afli ce se intampla mai departe, citeste seria Witcher ce a stat la baza acestui serial, scrisa de Andrzej Sapkowski. Iti spunem de la inceput ca exista o oarecare diferenta intre carti si serial, mai ales in ceea ce priveste succesiune evenimentelor, insa in linii mari, vei regasi aceeasi actiune, aceleasi personaje si povesti care te-au fascinat. 

Prima carte din seria Witcher a fost scrisa la mijlocul anilor ‘80 si probabil nu te-ai fi asteptat sa fie atat de veche. De-a lungul timpului a adunat milioane de fani si pe baza acestei serii s-au produs trei jocuri video, doua seriale si un film. Unul dintre seriale este bineinteles The Witcher, iar celalalt este The Hexer (la fel se numeste si filmul). La baza, aceasta serie literara este formata din 5 carti si aditional, autorul a mai publicat si alte nuvele care descriu intamplari din perioada de dinainte ca toata actiunea sa se petreaca. 

Cele cinci carti principale care formeaza seria Witcher sunt: Botezul focului, Vremea dispretului, Sangele elfilor, Sabia destinului, Ultima dorinta si le poti comanda pe toate dintr-o librarie online, la preturi foarte bune. 

In cazul in care nu ai vazut serialul si ti-am starnit interesul, iti vom spune pe scurt despre ce este vorba in carti si suntem siguri ca o sa iti placa si ca le vei citi pe nerasuflate. Actiunea se petrece intr-o lume in care oamenii convietuiau cu diferite creaturi supranaturale. Unele erau pasnice, altele erau adevarati monstri care faceau rau oamenilor si animalelor. Pentru o perioada, intre oameni si elfi a fost pace, insa aceasta se termina si porneste un adevarat razboi. Te asiguram ca vei afla mai multe despre acest razboi si cine a invins daca vei citi cartile. 

Pentru a tine sub control creaturile supraomenesti, au fost creati cu ajutorul magiei vanatori cu puteri speciale: Witchers. Acestia isi castigau existenta omorand creaturile si protejand oamenii. Unul dintre personajele principale este vanatorul Geralt din Rivia, care avea o poveste speciala. Era printre ultimii vanatori si il astepta o misiune speciala: trebuia sa protejeze un copil deosebit, cu puteri supranaturale, vanat de mai multe specii. Copilul este o adolescenta, Ciri si se spune ca este ,,destinul lui Geralt”. 

Nu vrem sa iti spunem mai multe pentru a nu-ti strica bucuria lecturii, insa speram ca ti-am atras atentia si ca vei citi cu drag aceasta serie literara. 

Asteptam parerea ta in legatura cu aceste carti, daca le-ai citit deja!