MHH boutique s-a deschis pe Calea Victoriei 68-70

BUCURESTI - 21 decembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Maison Haute Horlogerie a deschis la sfarsitul saptamanii trecute pe Calea Victoriei numarul 68-70 (Bucuresti), primul sau magazin, dedicat celor mai importante marci internationale de life style (instrumente de scris, cutii de intors si de pastrare a ceasurilor, cutii speciale de voiaj pentru ceasuri, bijuterii si accesorii, umidoare, luxury games si accesorii si genti din piele pretioasa, cadouri speciale si multe altele). Magazinul deschis sub numele de MHH reuneste marci ca Montegrappa, Tibaldi, Scatola del Tempo, Ghiso si se doreste a fi un reper important in ceea ce priveste nivelul serviciilor si a calitatii pe segmentul de lux din Romania.

MHH boutique s-a deschis  pe Calea Victoriei 68-70

In noul magazin puteti gasi cele mai noi colectii si unele dintre cele mai exclusiviste produse disponibile acum pe piata din Romania. Un exemplu poate fi ultima creatie Montegrappa - Città d’Arte Venezia stiloul din aur masiv de 18 K realizat in editie limitata de 32 de piese, in boutiqe-ul MHH fiind disponibil numarul 24. De asemenea, si in cazul exclusivistei marci de instrumente de scris Tibaldi, la MHH boutique sunt disponibile ultimele creatii doar in editie limitata lansate de catre prestigioasa companie italiana precum Spartacus (numarul 21 din 310 piese) sau Red Cross (numarul 11 din 150 piese).
Scatola del Tempo poate cea mai prestigioasa si apreciata companie producatoare de cutii de intors si pastrare a ceasurilor din lume este prezenta In MHH boutique cu cele mai performante si deosebite modele realizate din piele sau lemn pretios ce se adreseaza atat colectionariilor cat si posesorilor de ceasuri si bijuterii.
In ceea ce priveste compania elvetiana Ghiso dedicata manufacturarii artizanale de accesorii din piele pretioasa, umidoare, accesorii din argint sau jocuri de lux, aceasta prezinta in exclusivitate doar pentru MHH boutique - colectia Croco ce reuneste geanta Helmet Croco din piele de crocodil si linia de mici accesorii realizate din aceeasi piele pretioasa (portofel, credit card holder, document holder, breloc) Atat geanta cat si accesoriile sunt piese unice fiind disponibile doar in Romania. Acestora li se adauga jocuri de lux precum table, poker, domino sau umidoare si linia Helmet - genti din piele tratata vegetal .
Un fapt important este acela ca, indiferent daca veti alege produsele Montegrappa, Tibaldi, Scatola del Tempo sau Ghiso, noi am ales sa lucram numai cu preturile recomandate oficial de catre marcile de mai sus.

Despre Maison Haute Horlogerie

Maison Haute Horlogerie este unic importator si distribuitor pentru Romania a marcilor Montegrappa, Tibaldi, Scatola del Tempo, Ghiso.
Catalin Budescu
0732222288
office@mhh.ro