Archicom Consultants and Engineers anunta noul sediu in Bucuresti

BUCURESTI - 5 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Archicom Consultants and Engineers - compania de origine olandeza specializata in consultanta logistica – anunta schimbarea sediul din Romania si noua adresa.

Odata cu dezvoltarea afacerilor in Romania si CEE, Archicom Consultants and Engineers decide schimbarea sediului din Bucuresti pentru a facilita o mai buna desfasurarei a activitatii companiei. Locatia noului sediu este Bulevardul Aviatorilor 51-53, Sector 1, Bucuresti.

Schimbarea sediului din Bucuresti se integreaza cu actiunea de reconstruire a site-ului oficial al companie, ce urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii iulie. Printr-o strategie de reinventare si o continua adaptare la fluiditatea mediului de afaceri Archicom Consultants and Engineers se dedica si mai mult satisfacerii nevoilor actualilor si potentialilor clienti pentru asigurarea unui nivel ridicat de prestare a servicilor.

Prin birourile din Olanda si Romania Archicom Consultants and Engineers are o zona de acoperire la nivelul intregii Europe. In Romania compania ofera in special servicii de consultanta si inginerie in logistica.

Despre Management Services Bliss


Alina Movila
Business Development Consultant
0040(0)721595295
www.archicom.ro