Miercuri, 19 iulie - premiera videoclipului Mandinga 'Goochi' pe TVR2 - Plaja lui Maruta

BUCURESTI - 16 iulie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Miercuri, 19 iulie, la Neptun, are loc lansarea in eter a videoclipului 'Goochi' al trupei Mandinga, in emisiunea Plaja lui Maruta - TVR 2. Desi Mandinga au mai aparut recent in aceeasi emisiune (pe 7 iulie), telespectatorii fideli au fost suficient de insistenti, incit au obtinut o revenire a trupei, de aceasta data cu primul videoclip in noua formula. 'Imi place foarte mult piesa si cred ca am reusit sa o ilustram asa cum merita. Am facut un clip plin de culoare, senzualitate si pasiune, asa cum este muzica celor de la Mandinga', a declarat regizorul Dragos Buliga.

Asteptat 7 luni de fani, videoclipul este unul de imagine si a fost filmat in Havana si Bucuresti, la Uzinele Faur. Desi initial se apreciase un cost modic de 8.000 de Euro, dupa intoarcerea din Cuba s-a optat pentru suplimentarea bugetului, in final videoclipul ridicindu-se la 24.000 Euro, 'Goochi' fiind cel mai scump clip filmat de Mandinga pina acum. 'Single-ul este difuzat deja in Peru si urmeaza sa cucereasca si alte piete, deci aveam nevoie de un clip care sa ne reprezinte cit mai bine, asa ca suma este o investitie buna', a mentionat Alex (compozitorul Goochi).

Videoclipul 'Goochi' marcheaza o noua etapa in istoria Mandinga, deoarece prezinta in sfirsit publicului intreaga formula de 10 membri si 2 dansatoare. Dupa ce schimbarile majore de componenta au incitat opinia publica mai mult decit si-au imaginat, iesirea cu ceva nou a devenit tot mai asteptata. 'Toti cei care nu au inteles nici pina acum de ce naiba am schimbat formula, cine sint noile soliste si cum arata noii membri, se pot lamuri incepind de miercuri. Cit despre Elena de la Mandinga - acesta a fost primul ei clip si modul cel mai fericit de a incheia clasa a XI a. Veti vedea, fetele noastre sint foarte sexy in costumele create de Monica Oranici!' - a subliniat Chupi (tobe).

Dupa lansarea in eter de miercuri, videoclipul va beneficia si de 3 petreceri speciale Mandinga ce vor avea loc pe 21, 22 si 23 iulie la Vox Maris in Costinesti. 'Asteptam acest clip inca din ianuarie, asa ca merita sa sarbatorim evenimentul un weekend intreg! Ne vom distra, ne vom intilni cu fanii si bineinteles, vom sustine 3 concerte incendiare! Vox Maris implineste anul acesta 25 de ani si este un loc special pentru noi, de aceea il consideram ideal pentru aceasta petrecere de 3 zile. Va asteptam la mare!' a adaugat Chupi.

Despre Mandinga

Making of, alte informatii si fotografii: www.mandinga.ro
Luminita Lupascu
Brand Manager Mandinga
contact@mandinga.ro