manifestatie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema manifestatie

 • manifestatie.

  manifestatie

  Bucuresti - 22 March 2011

  Comunicat de ASOCIATIA PRO-VITA PENTRU NASCUTI SI NENASCUTI - FILIALA DIN BUCURESTI

  “Spune DA Vieţii!” este sloganul “Marşului pentru Viaţă”, eveniment care va avea loc simultan la Bucureşti, Timişoara şi Satu Mare, sâmbătă, 26 martie 2011. Organizatorii, peste 20 de asociaţii nonguvernamentale provita şi profami ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: social , manifestatie , provita , familie

  Vezi toate comunicatele de presa despre manifestatie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul manifestatie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la manifestatie. Informatiile despre manifestatie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul manifestatie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la manifestatie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.