Map Travel te trimite în vacanţă!

BUCURESTI - 20 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Visezi la o vacanță și încă stai pe gânduri? Relaxarea este esențială în zilele noastre și simplul fapt că anticipezi o călătorie te poate face mai fericit. Iată invitația noastră pentru vara anului 2015, presărată cu prețuri Early Booking !

Map Travel te trimite în vacanţă!

Vă propunem un sejur de vis, la poalele legendarului Munte Olimp. Nei Pori este o stațiune grecească tânără ce împrumută însă din înțelepciunea vremurilor de demult, o oază de liniște pentru toți cei care doresc ca sejurul lor în Grecia să fie relaxant și rupt de agitația specifică verilor. Timpul curge agale, iar turiștii se bucură relaxați de frumusețea peisajelor dominate de creasta Muntelui Olimp și de o plajă lată și foarte curată. Iar dacă îți dorești o aventură, iți recomandăm o plimbare pe jos până la Cetatea Platamonas, cu bicicleta pe străzile pline de "aer grecesc" ori cu ATV-ul pe munte. Toate acestea sunt ținte constante ale turiștilor ce revin aici an de an cu plăcere.

 

Hotelul Olympic Beach, amplasat pe plaja stațiunii Nei Pori, este un resort turistic ce a reușit de-a lungul anilor să câștige încrederea și fidelitatea turiștilor ce i-au trecut pragul.

Plaja întinsă cu nisip fin va așteaptă să vă bucurați de ea, într-un peisaj desprins parcă din vis, în care muntele pare să iasa direct din mare și să se înalțe maiestuos, formând meleagurile renumitelor ”Legende ale Olimpului”. Împrejurimile prietenoase vă oferă tot ce aveți nevoie, de la magazine, supermarketuri, terase, taverne până la centre de închiriere biciclete și ATV-uri sau săli de table hockey, biliard, etc.

Hotelul Olympic Beach pune la dispoziția vizitatorilor săi toate echipamentele și facilitățile necesare unei șederi deosebit de plăcute: cafenea, bar, terasă, muzică live, internet wireless, acces direct la plaja care se află chiar vis-a-vis de hotel, parcare.Restaurantul hotelului vă așteaptă să descoperiți bucătăria grecească și nu numai.

Reducerea Early Booking de 20% face posibil un sejur de șapte nopți cu demipensiune la hotelul Olympic Beach de la 199 Euro/ persoană la finalul lunii Mai până la 245 Euro/ persoană în mijlocul verii(Iulie- August) și opțional, vă putem pune la dispoziție transportul cu autocar licențiat internațional, la doar 65 Euro. 

Despre Map Travel

Cu peste opt ani experiență în domeniul turismului, funcționăm într-o echipă tânără și puternică și furnizăm cu profesionalism asistență și servicii complete, fiind operativi cu nevoile dumneavoastră.
Ne specializăm în crearea unor pachete personalizate și vă propunem destinații, itinerarii, obiective de vizitat, organizăm evenimente corporate, lansări de produse, team- buildinguri, etc