Atentie de la cine cumperi programe educationale ! Este vorba despre calatoria copilului tau ! Ai nevoie de un consultant educational serios

BUCURESTI - 21 aprilie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Juridic

Vrei sa iti trimiti copilul singur intr-o tabara in strainate si iti este greu sa iei aceasta decizie?

Mara Study TURISM EDUCATIONAL

Mara Study TURISM EDUCATIONAL

 Atentie de la cine cumperi programe educationale ! Este vorba despre calatoria copilului tau ! 

consultant educational

Vrei sa iti trimiti copilul singur intr-o tabara in strainate si iti este greu sa iei aceasta decizie? Atentie de la cine cumperi programe educationale !  Intreaba un consultant educational serios, acesta iti va arata cum sa alegi calatoria copilului tau.

Ce poate fi mai placut si util pentru vacanta copilului dvs decat o tabara educationala in tara sau in strainatate ?

Suna frumos dar oare stii unde sa gasesti ce se potriveste copilului tau? Stii ce criterii sa urmarestu cand vrei sa alegi tabara cea mai potrivita pentru copil?                                       

Desigur dorinta lui conteaza dar rolul parintilor este acela de analiza si a alege in cunostinta de cauza varianta cea mai buna.

Va trebui sa ceri consultanta educationala unui agent cu experienta, acreditat sa desfasoare aceasta activitate si  care are personal calificat si un mod de operare legal. Acesta te poate indruma catre programul potrivit pasiunilor copilului tau, catre scoala si destinatia cea mai buna.

Internetul nu este intotdeauna cel care va sfatuieste corect. Informatia trebuie verificata atent.

Este firesc sa va puneti intrebari in legatura cu alegerea taberei pentru ca, in aceasta perioada de criza economica au aparut numeroase agentii de turism sau chiar persoane fizice care activeaza in acest domeniu, fara a detine licenta de turism si  asigurare  pentru rambursarea cheltuielilor sau a sumelor achitate in caz de insolvabilitate sau faliment al agentului. 

Au fost numeroase cazuri in care serviciile de turism nu au fost asigurate de catre aceste persoane sau agentii iar clentii au ramas prin aeroporturi, fara a avea biletele de calatorie achitate sau chiar, mai rau, au ramas fara cazare la destinatie.

In turismul educational de calitate nu trebuie sa se intample asa ceva.

Acest produs este un produs scump care implica costuri mai mari decat pentru un produs turistic clasic. Programele educationale sunt mai scumpe decat cele clasice deaorece presupun costuri suplimentare pentru profesorii din strainatate, monitori, supraveghere de specialitate in timpul activitatilor si a excursiilor tematice si asistenta specifica programelor educationale pentru copii.

Din acest motiv preturile foarte mici sau reducerile exagerate pot genera suspiciuni asupra calitatii.

Vrei sa iti trimiti copilul singur in tabara si iti este greu sa iei aceasta decizie?

Nu ai de ce sa te ingrijorezi daca urmezi aceste sfaturi :

In primul rand trebuie sa gasesti partenerul de incredere pe mana caruia sa-ti lasi copilulColaborarea cu o agentie specializata in turismul educational este solutia siguraDaca aceasta are acreditari nationale si internationale este cu atat mai bine, acestea garantand seriozitatea si calitatea personaluluiVerifica daca are sediu stabil si asigurare impotrva falimentuluiVerifica daca are experienta necesara sa pregateasca calatoria copilului tau in toate detaliile.

Iti recomand ca inainte de a achita contravaloarea unei excursii sau tabere internationale sa soliciti un contract de prestari de servicii si documente fiscale, in plus trebuie sa verifici daca firma/persoana respectiva detine licenta si brevet de turism si in special asigurare pentru insolventa si faliment.

Detalii despre noi aici:

http://mara-study.ro/ro/produs/vezi/Tabere+de+Grup/id/2294/74/77/filtru/2/display/De+ce+sa+alegi+Mara+Study+%21/tara/208

www.mara-study.ro

office@mara-study.ro

tel: 0737.913.866

tel/fax: 021.335.32.41(42)

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 17 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.