Castiga o bursa de studiu la Academia de Fotbal a unui important colegiu din Marea Britanie. Mai sunt 3 zile pana la data de inscriere 6 mai .

BUCURESTI - 4 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sport, Cursuri

Mara Study Turism anunta organizarea unui concurs pentru obtinerea burselor de studiu la Academia de FOTBAL a unui important Colegiu din Marea Britanie. Bursele intre 20% si 100% din taxa de scolarizare sunt oferite pentru toti anii de studiu.
Mai sunt 3 zile in care ai timp sa trimiti un eseu si sa te inscri. Termenul limita de inscriere este 6 mai 2016.
Conditii de inscriere:
Varsta 14 - 17 ani
Candidatul trebuie sa fie jucator la un club de fotbal
Sa aibe un nivel bun al limbii engleze
Inscrierile vor avea loc pana la data de 6 mai 2016 prin trimiterea unui eseu autobiografic in limba engleza, care sa descrie in 250 - 500 cuvinte personalitatea si evolutia pe plan fotbalistic a candidatului.
Abilitatile academice vor fi evaluate in cadrul unui test de limba engleza si de matematica in ziua de 12 mai 2016 la sediul Mara Study Turism in Bucuresti, iar cele sportive in perioada 6-9 iunie in cadrul unor competirii sportive la Sofia.

Castiga o bursa de studiu la Academia de Fotbal a unui important colegiu din Marea Britanie. Mai sunt 3 zile pana la data de inscriere 6 mai .
 " Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus, daca vrei sa poti sa vezi foarte departe" 

Constantin Brancusi

Obtine o bursa de studiu la Mara Study Turism  

Ai intre 14 si 17 ani?

Esti fotbalist la o echipa de juniori ?

Iti doresti sa faci performanta in sportul preferat?

Vrei sa studiezi intr-un colegiu din Marea Britanie si sa intri in FOTBALUL mare ? 

In acest caz esti candidatul potrivit pentru a incerca sa castigi o bursa importanta de studiu, intre 20 si 100%, la un colegiu de fotbal din Marea Britanie, participand la un concurs!

De ce o academie de fotbal in UK?                                                                                                                                    

Academia de fotbal ofera o atmosfera prietenoasa, confort si atentie personala acordata fiecarui elev, reprezentand o pepiniera pentru cluburile profesioniste de fotbal din Londra. Managerul Academiei este un pasionat indrumator pentru tinerii talentati dornici de a asimila cunostintele necesare pentru a se impune atat sportiv cat si profesional. Jucatorii cunoscuti ai cluburilor profesioniste din Londra si Marea Britanie, au urmat cursurile acestei academii fiind selectati de catre cluburi ca urmare a participarii acestora in diferote competitii si campionate ale colegiilor de fotbal din UK. Filiale ale Academiei Brooke House College, deschise in diverse locuri pe glob, ofera sanse tinerilor talentati de a-si imbunatati cunostintele de limba engleza si ulterior, de a-si vedea viitorul implinit prin continurea studiilor liceale la un colegiu din Marea Britanie si prin afirmarea ca fotbalist. 

Brooke House College organizeaza si tabere internationale de vara .

Detalii concurs

Demonstrarea cunostiintelor academice se va face prin sustinerea unui test de limba engleza, respectiv al unui test de matematica in ziua de 12 mai. Testele vor fi sustinute in conditii de examen (durata 3 ore) la sediul Mara Study din Bucuresti. In urma testarii, se va sustine un interviu cu directorul Colegiului Brooke House via Skype. Demonstrarea practica a abilitatilor sportive va avea loc prin participarea la antrenamente si la un concurs de fotbal la Sofia in Bulgaria in perioada 6-9 iunie 2016.

La finalul competitiei sportive, va fi desemnat castigatorul bursei de studiu si antrenament in Marea Britanie.

Conditiile de participare: - varsta: 14-17 ani / - nivel avansat al limbii engleza / - dovada participarii la antrenamente si la meciuri in cadrul unei echipe de fotbal de juniori / - elaborarea unui eseu autobiografic in limba engleza, in care aplicantul isi descrie personalitatea si evolutia academica in domeniul fotbalului, aprox. 250-500 cuvinte / - sa aiba ca obiectiv realizari la un nivel de performanta in fotbal disponibilitate pentru antrenamente solicitante / - atitudine proactiva fata de procesul de invatare / - sustinerea unei testari academice (engleza si matematica) / - sustinerea unei competitii de fotbal in Bulgaria (6-9 iunie) completarea formularului de inscriere.

Datele de intrare: Septembrie 2016 sau Ianuarie 2017.

Taxele necesare inscriere in concurs: - taxa inscriere / test engleza si test matematica: 30 Euro / - concurs, cazare, masa si antrenamente in Bulgaria, Sofia: 100 Euro.

Academia Brooke House College, fondata in 1967, se afla situata in Market Harborough, un orasel pitoresc din centrul Angliei, aflat la o ora distanta de Londra si o ora si jumatate de Aeroportul Heathrow.

Academia ofera cursuri liceale pentru elevi internationali, precum si programe ce faciliteaza admiterea la universitati prestigioase din Marea Britanie, in domenii precum: business, economie, contabilitate si inginerie. De asemenea, se ofera pregatire pentru examene Cambridge.

Tipurile de programe oferite de scoala:- GCSE / - A Level / - Foundation / - Scoli de vara.

Materiile studiate aici sunt: engleza, matematica, fizica, chimie, biologie, istorie, arta, istoria artei, drept si stiinte politice, economie si business, pshihologie, sociologiem fotografie, design, franceza, spaniola, germana.

Facilitatile oferite de Academia Brooke House College: sali de clasa moderne, laboratoare dotate complet, sala de computere, studio de arta, librarie, centru sportive, terenuri de fotbal.

In urma cu cativa ani a fost fondata Academia de FOTBAL, iar anual se organizeaza o competitie sportiva in Bulgaria, pentru recrutare de tinere talente la care participa zeci de sportivi.

Cazarea: se face in campus, in camere single sau duble si pe categorii de varsta.

Tipurile de burse oferite:- bursa sportiva: integrala – 100% si mai multe burse intre 20 si 50 %,- mai multe burse academice – intre 20% si 50% din taxa anuala de scolarizare,- burse combinate pentru realizarile academice si cele fotbalistice,Bursele castigate in aceasta competitie sunt valabile pentru toti anii de studiu.

Taxa anuala de scolarizare 2016-2017 la care se aplica reducerea: 28.000 GBP.

Data limita de inscriere 6 mai 2016

Trimite eseul la office@mara-study.ro

Relatii la telefon: 0736 913 866

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de peste 19 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.