Ce faci in vara aceasta? Mara iti da idei pentru vacanta copiilor tai! Tabere internationale de vara, tabere de grup, tabere de arta si sport.

BUCURESTI - 13 iunie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Turism, Cursuri

Ce faci in vara aceasta? Daca inca nu ti-ai facut un plan, Mara iti ofera idei pentru vacanta copiilor tai: Tabere internationale de vara, tabere de grup , tabere de arta si sport.Vacanta de vara este un bun prilej de a-ti reincarca bateriile pentru anul scolar ce urmeaza, dar si un timp pretios pe care nu vrei sa-l irosesti. Te-ai gandit vreodata ca o tabara de vara poate fi vacanta educationala ideala? Vara este momentul perfect pentru a-ti petrece timpul intr-un mod placut si distractiv facandu-ti prieteni noi, fie in tabere de grup sau tabere individuale in strainatate.
Ce rasplata mai frumoasa poti primi pentru munca depusa intr-un an de studiu, decat o vacanta petrecuta numai intre copii de varsta ta?

Mara Study turism, tabere internationale, tabere de grup, tabere individuale

Mara Study turism, tabere internationale, tabere de grup, tabere individuale

 ”O călătorie de mii de mile incepe cu un pas” 

Lao Tzu

Cum sa aleg tabara potrivita?

In Taberele individuale copiii pleaca din tara singuri, asistati prin serviciul de minor neinsotit al companiei aeriene.

La destinatie, sunt preluati de la aeroport de un reprezentant al scolii organizatoare si transferati in campus, unde se integreaza in programul international al taberei, alaturi de copii de alte nationalitati.

Programul unei zile de tabara este riguros organizat si supravegheat permanent de catre profesori si monitori specializati.

In aceste tabere internationale, copiii au totul asigurat: transport, transfer aeroport, cazare, pensiune completa, lectii de limbi straine sau cursuri speciale (sport, muzica, dans, teatru, design, leadership etc.), program complet de activitati si excursii, asigurare de calatorie, supraveghere permanenta. Un cadru perfect unde copiii isi imbogatesc notiunile de limba straina intr-un mod cat se poate de distractiv si amuzant.

Taberele internationale de grup se adreseaza in special copiilor care pleaca in strainatate pentru prima oara fara familie si celor ai caror parinti se simt mai linistiti stiind ca acestia sunt insotiti de un reprezentant roman.

Pe parcursul calatoriei, copiii sunt asistati de reprezentantul nostru. In tabara, acestia se integreaza in programul general al taberei internationale alaturi de ceilalti copii de alte nationalitati.

Acest gen de program este avantajos si pentru copiii care nu au un nivel lingvistic ridicat. Ei se pot adresa insotitorului pentru orice problema ar avea.

Ce fac in tabara?

Toate taberele au in program cursuri de limbi straine astfel ca poti studia limba engleza, limba franceza sau limba germana chiar in tara in care se vorbeste.

Pe langa cursurile de limbi straine in program sunt numeroase activitati sportive sau artistice.

Taberele sportive ofera cursuri speciale de SPORT, precum fotbal, basket, tenis, echitatie, golf, surf sau alte sporturi nautice. Antrenamentele sunt coordinate de antrenori profesionisti.

Taberele de arta ofera cursuri speciale de ARTA precum teatru, cinema, actorie, dans sau  muzica, toate coordinate de specialisti in domeniu.

La finalul fiecarei tabere, copiii primesc certificate de participare cu evaluarea nivelului lingvistic sau a rezultatelor obtinute in domeniul sportive sau artistic ales.

Unde merg in tabara?

Taberele sunt organizate cu mare grija si responsabilitate in scoli de limbi straine, colegii si universitati din toata lumea.

In functie de limba straina pe care doresti sa o inveti sau sa ti-o perfectionezi, poti alege o tabara in Marea Britanie, Irlanda, SUA, Canada, Germania, Austria, Franta, Malta, Italia, Spania, Cipru, Grecia, Japonia sau Romania.

Soarele, plaja, evenimente atractive, ce poate fi mai placut! Ca sa nu mai mentionam si toate excursiile, orasele noi si interactiunea cu alte culturi si obiceiuri.

Daca nu ai examen anul acesta, esti bun la engleza si iti plac artele, iti recomandaa Tabara de Engleza prin teatru. Comunicarea in  timpul taberei se face in limba engleza, coordonatorii pentru lectiile de teatru fiind tineri regizori din Marea Britanie. Nu trebuie, deci sa calatoresti atat de departe!

In programul taberei sunt incluse si cursuri de modelaj in lut, coordonate de un artist plastic.

Mai sunt cateva locuri disponibile!

O alta tabara cu buget redus si " aproape de casa" este Tabara din Grecia - Halkidiki din perioada 7 - 17 august. 

Daca inca nu ti-ai facut inca planurile de vacanta te asteptam cu drag la agentia noastra Mara Study Turism pentru a-ti prezenta cele mai atractive oferte sau ne poti contacta pe mail: office@mara-study.ro, sau telefonic: 0736913 866

Poti afla detalii despre locatii si perioada taberelor pe www.mara-study.ro, iar mai multe poze si oferte poti gasi pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/marastudy

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 19 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mara-study/ce-faci-in-vara-aceasta-mara-iti-da-idei-pentru-vacanta-copiilor-tai-tabere-internationale-de-vara-tabere-de-grup-tabere-de-arta-si-sport